Ilk-bebegi12 Merhabalar 25 haftalık gebelikte kasığın sağ tarafında ağrı normal mi ? Daha önce yaşayan var mi ?
Sevdanur522 Ilk-bebegi12 benimde genital bolgemde sanki kemigimi ayiriyolar oyle agri batma var korkuyorum
Ecceee Ilk-bebegi12 rahimi tutan bağlar büyüdükçe geriliyor, özellikle sağ tarafta daha çok ağrı olurmuş zaten…uzun süreli değilse ve dinlenmekle geçiyorsa, idrarda yanma vs yoksa rahim büyümesi bağlı olan ağrılar bunlar..20 haftalığım bende de var
Ankaraak Ilk-bebegi12 29 haftalığım hala çok fazla sağ kasık ağrım var 2 gün önce doktora gittim normal demişti
Ilk-bebegi12 sedaboz_ Sebebi ne olabilir acaba doktora bu ay o kadar çok gittim ki tekrar gitmek çok zor 😞
Aysunnnn_ Ilk-bebegi12 benim ki kız ve sağ tarafımda dayanılmaz bı ağrı oluyor ve bu durumu herkes cinsiyete bağlıyor o yüzden cinsiyeti sordum doktora görün derim kanaman yoksa bu durum normal karşılanıyor genellikle bebek yukarı çıkmaya devam ettiği için rahim de genişlediği için normal diolar bu ağrıları çok çektim hâlâ da devam edio
sedaboz_ Ilk-bebegi12 İdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilir dedi. Bebek basıda yapıyo olabilir. Idrar yolunda problem yoksa ağrılar normal dedi doktor😊
Aysunnnn_ Ilk-bebegi12 çok siddetliyse git görün o zaman bu süre zarfında da ayaklarını yukari dikerek uzan ve bol bol su iç doktor yoksa acile git aksatma
Mizgin09 suleesrky 19 haftalığım bacaklar kapalı yan duruyor oturur vaziyette açsa öğrencem 😂 pek namuslu çıktı
suleesrky Mizgin09 Yaaa 🤭 Kız olabilir o zaman. Erkek olunca genelde illaki görünüyor aradan falan.🤭🤭