Ballisinsen Erkek bebek bekleyen anneler. Bel agrisi hatta kalca bacak agrisi yasadinizmi. Bu bir belirti olabilirmi
Sinoooom Ballisinsen hiç birisini yaşamadım benim tek belirtim hamileliğe , ğöğüslerimin koyulaşması büyümesi ve yanında olan kabarcık gibi şeylerdi
Grenpeopl Ballisinsen benim belimden kalçama oradan da sağ bacagıma vuran aşırı rahatsız edici ağrım var erkek bebek 23+3 üz ama her hamilelik de de olabilir canım😌
Babysharkdutdutdut Ballisinsen ilk hamileligim de ilk haftalardan başlayan felaket bir bel ağrısi yaşadım doguma kadar. Bu bebiste erkek ama gram ağrım yok 😅
tazebiranne_hg04 Ballisinsen her hamilelikte olan şeyler bunlar cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum canım erkek benimki de öyle ağrılar yaşamadım kasık karın ağrısı olarak her hamile yaşıyor zaten ☺️
Elilar2225 Sadece bel ağrım oldu o da hem böbrek hem de skalioz ile ilgili cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum
Ballisinsen Sinoooom erkek te mi cok koyu oldu. Benim kizda kararmisti cok bu defa az karardi ve cinsiyeti bilmiyorum :(
Sinoooom Ballisinsen çoğu hamile anneler bende dahil et ve tavuk aşeriyor canları çekiyor erkek belirtisi bunu diyebilirim sadece 😬 ama cinsiyetle değilde bebekten bebeğe değişiyor 🥳🤦🏻♀️
Ballisinsen NeseA bu hamileligimde benimde bacak tüylerim cok cabuk uzadi. Baya uzadi 🤔 ama saclarim kuru.
NeseA Ballisinsen erkek bence bu bebiş etrafımda herkesin erkek bebeğe gebeliginde ayak kılları uzamıştır.
Ballisinsen Grenpeopl kasık ağrısı yasiyormusunuz bazen. Bide ilk zamanlar sag kasik agrisi mi cektiniz.
Hztmdilan Ballisinsen canım benim elllerim ayaklarım kramplar giriyordu ve boyun ağrısı çok fazla bugün öğrendik erkek olduğunu 🤲🤲
Demhat Ballisinsen kaşık kalça ağrısı çektim haşa çekiyorum ama azaldı. Kese fasülye gibi.tiksinme bulantı olmadı. Ayak kılları işe ilgili bi farklılık görmedim