ggkca Seymaben benim kızımda da olmuştu, kız bebeklere ilk bir iki hafta süt ile annenin hormonu geçiyor o yüzden gayet normalmiş, hatta memelerinden süt bile gelebilirmiş.
Sema065 Benim kızımda da geldi 2 hafta önce yetersiz beslenmeden dolayı dedi kanına falan baktılar birşey çıkmadı uyanmıyordu az emiyordu doktor dedikten sonra sürekli emzirdim birdaha gelmedi hem sizin bezdekinden daha kırmızıydı bezin resmini atayım korkmayın içiniz rahat olsun 🌸 https://imgyukle.com/i/EdXmvv
fosforlukalem Seymaben benim kızımda da olmuştu. Anne sütünden bebeğe geçen hormonlardan olur demişti. Sanırım a vitamini iğnesiydi, bir iğne yaptırdı ve geçti
Zeeynepp Seymaben canım benim tanıdığımın çocuğu da öyleydi doktora goturduklerinde bişey olmaz içindeki kirli kanı atıyor demişti yinede bi doktora götürün
Elifbrtnn Süt alerjisi olabilir genel olarak süt alerjisinde ortaya çıkıyor bu durum. Hastaneye götürüp testlerini yaptırmanız iyi olur.
Annecik03 Seymaben gayet normal, benim kizimdada olmustu ve belcikada eve gelen hemsireye sormustum, kiz bebeklerin yumurtaliklari aktif oldugu icin oluyormus :)
TugceArslan Seymaben Benm kızımda da ilk hafta birkaç kez gelmişti. Doktor normal demişti. Kızlarda oluyırmuş
Yagmurn Daha yemi anlattı doktor. Senin adet hormonlarından dolayı adet bile olbilir sakın korkma demişti. Öyle bir duruma benziyor. Ben akıntıyı sormuştum normal demişti.
asli-95 Seymaben canım ben doğduğumda da 40 ım çıkana kadar arada gelmiş böyle annem demişti.. bazen olabiliyormuş işte :)
Anneyimben22 Seymaben benim bebeğimde de vardi korkma cnm.. doktor kiz cocuklarinda ilk gunlerde.olur demisti
annehzl Seymaben Normal canım kızım doğduğunda olmuştu akıntı olması normal öyle pisliğini atacağını söyledi bir kaç seferden sonra da olmadı zaten