Seymaben Kizlar 5 gunluk bebegimin altini actigimda vajinasindan sümük gibi kanli birsey geldi bezine resmini atiyorum midesi bulanan varsa bakmasin 😐yarin doktora goturucem ama size bi sorayim dedim belki basina gelen vardir https://resimyukle.io/r/53UPflz83v
Asknb Seymaben normal bizde de gelmişti doktor ilk doğan kız bebeklerinin idrarlarında kan görülmesi ve akıntı görülmesi normal demişti bende korkup direk doktoruma yazmıştım ama bir sıkıntı yok dedi
Dilara9 Seymaben endiseni cok iyi anliyorum canim bende baya korkmustum ama normal mis kiz bebeklerde ondan simdilik rahat ola bilirsin ama bir uzmana göstermek veya danismak istiyorsan icin tam rahat olmasi icin yarin göster minik melegi🥰♥️
Emedko Seymaben cnm çok normal korkma kız bebeklerde oluyor . Annenin değişen hormonlarından dolayı bebekte böyle akıntılar olabiliyor . Ama doktora gidince de sor mutlaka içinde kalmasın tedirgin olma
Mehtapca06 Ya benim kızım yokta arkadaşımin bebeğinde oldu bazı bebeklerde vajina tam gelişimini tamamlarken bizim adet mantığında üç dört gün gelmisti doktor normal demişti
Nilist Benim kızımdanda 15 günlükken gelmişti. Doktor normal olduğunu söylemişti. Telaş yapmanıza gerel yok.
Aselinkooo Seymaben benim Kızımda da vardı annenin hormonlarından geçer normaldir demişti doktorum. Bi göğsünde de süt vardı hatta😊