Edos Cevizli kartala gidiyorum doktorumdan memnunum fakat yinede endişeliyim 😏Ilk gebeliğin ondan da olabilir 😏Hastane fiyatı da uygun.
Gulsum94 Edos aynen ilk gebelikte bir tedirginlik oluyor fakat doktorun ile bir bağ kurunca rahat hissediyorsun
Gulsum94 ebruligunler 21haftalığız umut hastahanesine gittim Şeyma hanım değildi sanırım çok sevemedim orayı bezmialemi bilmiyorum ama artık sıraya koyup gitmeye çalışıcam ☺
minnakimveben ebruligunler Sevtap Hn kendi doktorumuz tatildeydi diye 1kere muayene olmuştum ☺ 13+1 deyiz şuan sen
ebruligunler Kartal Avicenna umut hastanesinde dr. şeyma araz hanımıda çok öneriyolar düşünebilirsiniz 🌺
minnakimveben Gulsum94 doğru sölüyorusun o bağı Bezmialemde Ebru hanımla kurduk çok şükür o yüzden şuanlık kafam çok rahat ☺
minnakimveben Gulsum94 muayene ücreti 75₺ Normal Doğum 2000₺ Sezeryan 2500₺ Doğum fotoğrafçısı ve albüm de dahil fiyata Ama yılbaşından sonra zam gelicek demişlerdi
hellobebekcan Gulsum94 Adatıp hastanesi Neslihan Alana gidiyorum eskiden yüzyılda çalışıyormuş İyi ki ona gitmişim çok güler yüzlü bebişle ilgili her detayı hiç sıkılmadan anlatan bir hanım 😊💖
Amineninannesi Kartal avicenne Umut Hastanesi Fatih Birol ablam ve arkadaşlarımda onda Doğum yaptı hepsi çok memnun bende orda doğum yapıcam Allah’ın izniyle 🙏❤
Aslihusein Gulsum94 Adatıp hastanesine gidiyorum canım kurtköyde doktorumdan çok memnunum çok güler yüzlü ve ilgili Yeliz Akçelik kesinlikle tavsiye ederim.
Yaseminelebiolu Buseguzel tahir tosyalı mı😳 Yıllar evvel annem o doktorun (demeye şahit ister) hastasıydı. Biz hiç memnun kalmamıştık. Tam türccar mantıgında hekimlik yapıyor. Bizim kendisiyle hiç iyi anılarımız yok. Birden ismini görünce şaşırdım. Lütfen yanlış anlamayın beni.
Buseguzel Yaseminelebiolu 🤷♀️ Ben hakkında ilk kez olumsuz birşey duyuyorum. Ama tabii memnuniyet kişiden kişiye değişir. Bizim de aile doktorumuz, gayet memnunuz.