hellobebekcan Gulsum94 Adatıp hastanesi Neslihan Alana gidiyorum eskiden yüzyılda çalışıyormuş İyi ki ona gitmişim çok güler yüzlü bebişle ilgili her detayı hiç sıkılmadan anlatan bir hanım 😊💖
Aslihusein Gulsum94 Adatıp hastanesine gidiyorum canım kurtköyde doktorumdan çok memnunum çok güler yüzlü ve ilgili Yeliz Akçelik kesinlikle tavsiye ederim.
Bgm Kurtköyde emsey var canim, oraya arkadasım gidiyor cok memnun. Ben Ataşehir memorial’a gidiyorum. ☺ Bende çok memnunum hastaneden de doktorumdan da 😊
Gulsum94 OglusumuBeklerken iki arkadasımda yüzyılda Halide hanıma gitmiş fakat çok asabi olduğunu söylediler hale hanım hakkında fikirleri yoktu önerirmisiniz ☺
OglusumuBeklerken Emsey de de Neslihan hanım var önceden Yüzyıldaydi oda cok yogundu cok iyi diyolardı herkes onu tavsiye ediyodu tam ben randevu alcaktim Emsey e gecmis. Bikac arkadasim esimin arkadaşıda Hale hanımı tavsiye etti ona gittim iyi ki gitmişim 😇😇
Gulsum94 Seymasayinn Gülcan hanıma kistim olduğu için gitmiştim daha öncesinde fakat o konuda yardımcı olamayacağını söylemişti prof bir doktora yönlendirmişti beni daha sonrasında gitmedim kendisine
Gulsum94 Ben remedy hastahanesinde bahar hanıma gidiyordum fakat doktorum hastahaneden ayrılmış aynı hastahanede Farklı bir doktora gittim fakat pek ilgili bulamadım rahat hissedemedim kendimi
OglusumuBeklerken Gulsum94 ben cok memnun kaldım cok tatlı bi kadın cok iyi ilgileniyo tavsiye ederim😊😊
Yaseminelebiolu Buseguzel tahir tosyalı mı😳 Yıllar evvel annem o doktorun (demeye şahit ister) hastasıydı. Biz hiç memnun kalmamıştık. Tam türccar mantıgında hekimlik yapıyor. Bizim kendisiyle hiç iyi anılarımız yok. Birden ismini görünce şaşırdım. Lütfen yanlış anlamayın beni.