Yigitkeriminannesi Nazlierdemir benim de öyleydi tam doktorla görüştüm bana son pazartesiye kadar bekleyeceğiz yoksa doğumu başlatiriz dedi cuma günü idi ben doktor dönüşü baya yürüdüm akşamında da cinsel ilişki yaşadık ve hemen nişanım geldi duş aldım hastaneye zor yetiştim 5 dkda bir sancım geliyordu doğurdum birkaç saat içinde :) bol yürüyüş ve ilişki sıcak duş iyi geliyor
Nazlierdemir Yigitkeriminannesi yaklaşmiyor ki kocam anası evde diye 🤨🤦 kafayı yicem cidden 2 gün sonra 40 bitiyor 41 olcaz sancım bile yok yapmadığım kalmadı merdiven yürüyüş squat bı ilişki kaldı yapmadığım. Haftaya da her gün gel diyor eşim polis 1+1 çalışıyor tek gidemezsin diyor annesi de gelse hasta oluyor napcam ya ben dua edin de doğuraym artık lütfen
Zynbnur 38+6 yız tık mık yok yalancı sancı bile yok bende bugün activating labor yapacağım inşallah vesile olur ilişkiyi de deneriz birde ananas ve hurma deneyeceğim bakalım
Hilalkhrmn417 Nazlierdemir bende 39+3 gelmiyor yerini sevmiş rahatsız ettiler yine yok.. sancı yok birşey yok.. önümüzdeki hafta da olmazsa sezeryan mecbur alacaklar 40. Haftaya başlamış oluyo cunku
Nazlierdemir Hilalkhrmn417 gelmeyince sezeryan mi oluyor ki benm ilk doğum doktor suni sancı dedi gelmezse eger
Kraa195 Nazlierdemir bende öyleyim 39+3 olduk tık yok ara ara sancıdan baska. Yarın kontrolüm var bakalım
Leylasiva21 Nazlierdemir benimde 33 haftalik hamileyim pazartesi sancı cikti 36 yi görsek doktor şükret dedi. Her hamilelik farklidir demek
Birdost Nazlierdemir activating labor diye bı video var ben onu yaptım. İşe yaradigini düşünüyorum. Günde iki üç kez yapabilirsiniz. Ben bir iki defa yaptım. İki üç gün yaptım ve sonra da doğum başladı. Doktoruma da sormuştum skuat hereketleri bunlar yapabilirsin demişti.
1Canan Ben kızımı 40+3 te normal doğum ile dünyaya getirdim. Şimdi 38+6 oğluma hamileyim sürekli yürüyüş yapıyorum, merdiven çıkıyorum ama hala sancı ya da açılma yok. Beklemedeyim. Doktorum sadece bol bol yürüyüş yap diyor
Alshdksb Nazlierdemir yalnız değilsin canım bende 40+3 oldum sadece kadıklarımda karnımda sancı var 90 altında çıkıyo sancım hep fakat yetersiz sancı olunca eve gönderdi iki kere de çatı muayenesi oldum ama hala tık yok sadece arada küçük sancılarım var sıklaşmasını bekliyorum yaptığım hiçbir şey de işee yaramıyo 😅 bebiş çok rahat
Alshdksb Nazlierdemir kendi doktorum da bana öyle demişti fakat acilden giriş yapmak zorunda kaldım hemen çatıya aldılar açılmam yok maalesef😵💫