Özel mavi deniz hastanesine gidiyorum bende doğumumu orda yapmak istiyorum tepecik hastanesine mecburen bir kaç kere gittim hamileliğimin başında iki hafta önce de kanamam oldu iki gün yattım orda olmaz olsun böyle hastane o kadar kötü davranıyorlar ki insanlara azarlama bağırma bana bu şekilde davranan olmadı ama yanımdaki insanlara davranışlarını görünce bile kendimi çok kötü hissettim erken doğum riskim vardı o an ve koca hastanede küvez yoktu herkesin bebeği başka hastanelerde küvezdeydi ve bu zamana kadar eşimin ailesi falan orası çok iyi eğitim araştırma küvez sıkıntısı olmaz diyorlardı bana şuan gittiğim hastaneden çok memnunum 125 TL muayene ücreti ödüyorum sigortamız yok analık halinden yararlanıyorum ben en baştan beri oraya gittiğim için doğumda zamdan önceki fiyattan yararlanacağım çok mükemmel harika herkes bayılıyor bu hastaneye diyemem ama makul bir ücretle özel ilgi görüyorum ayrıca tepecik hastanesinde küçücük odada 4 kişiydik refakatçilerin de olduğunu düşünün 8 kişi özelde oda sana ait ister süsle istediğin kadar ailen girip çıkıyor yalnız kalmıyorsun