sevvaliko Bayraklı Tınaztepe Galen Hastanesine gidiyorum Doktorum Op.Dr.Ceren Gölbaşı çok memnunum ama yılbaşından sonra çok zamlandı. 200₺ olan muayene ücreti 340₺ oldu… 4500₺ olan doğum ise 7000₺ oldu. Doğumu yakın olan gebelere eski fiyattan doğum yapma fırsatı tanıdılar yoksa fiyatlar çok ama çok yüksek. Tepecikte çok kötü
Miiiii FFunda00 ozeller felaket pahali oldu ilk gebelihimxe ozelxe doğum yaptim cok güzel ilgilendiler ebeler hemsireler anestezi uzmanı sadece kendi doktorumdam memnun kalmamistim. Simdi buca kadin doguma gidiyorum evime 10 dk yurume mesafesinde Şinasi kılıç doktorumun ismi o kadar memnunum ki doktorumdan anlatamam sert mizaci var ama cok guzle ilgieniyo ki onca kalabalikta. Sezeryan olacagi icin ona devam edicem.senin normal oldugu icin artik doktor hangisine denk gelirse buca kadin dogumda dogum yapan tanidiklarimiz var memnun olan cok ebelerden hemsirelerden doktordan bi arastir istersen bide çiğli araştırmayı cok duydum burda forumda cok ovuyolar
Gamzekcbyk FFunda00 aynen oyle zaten önemli olan şey doktorların ebelerin davranışı yoksa ozel devlet farketmez yeter ki insan muamelesi göstersinler o an ki stresini heyecanını daha da katlamamaları.
birgezegenli FFunda00 ben güncel fiyatları söyleyeyim size bildiğim kadarıyla karataş hastanesi 4700tl,sada hastanesi 5200tl, çınarlı hastanesi 5900tl, can hastanesi 7500tl, medikal park 12000tl, medicana 14000tl.
Ilaydaozkan8 FFunda00 Buca özel Tınaztepe hastanesine gidiyorum Aylin Barbaros’a başından beri çok memnunum 30. Haftama giricem artık fiyatlar arttı gerçekten 215₺ olan muayene ücret 305₺ oldu doğum ücreti 4750 den 7500 a çıktı ama eski fiyattan yararlanıcam ben doğumda başından beri gittiğim için
Aycdlpyrz Ilaydaozkan8 tınaztepe 1-2 ay önce 215 yada 235 di 6000 doğum demişlerdi 1-2 ayda ne kadar çok zam koymuşlar
Ilaydaozkan8 Aycdlpyrz evet 2 ay önceye kadar 215 di 1 ay önce 305 yapmışlar muayene ücretini doğumu da 7200 mü ne öyle duydum ama dediğim gibi eski fiyattan yararlanıcam doğumda