Meleka1 Bezmialem online randevu siteside var canım ordan da alabilirsin arayıpta alabilirsin hangisi kolayına geliyorsa 🥰ZMM8888
Damladonmez Surp pirgiç te Dr Suat Karataş a gidiyorum . Aşırı ilgili ne zaman yazsam hemen cevap veriyor . Her şeyi ayrıntılı açıklıyor .
SumN Damladonmez Ermeni hastanesi doğum fiyatlarini biliyor musunuz birde Suat beyden hala memnun musunuz?
gamzosgamzos acemianneinci 10 gun once Başarı hastanesinde dogum yaptım ameliyat ekibi dahil herseyden cok memnun kaldım zorunlu sezaryen 5.500 doktorum Jalal Raoufi bey muayene ucreti 300 tl idi
designermom Meleka1 ben Mehmet Serdar kütüğe gidiyorum Prof kendisi ve perinatolog cok cok memnunum 3 ayım kaldı insallah ben de doğumu orada yapacağım
designermom acemianneinci Mehmet Serdar kütük Prof 400₺ ücreti.Bezmialemde unvana göre fiyatlar değişiyor.Uzmanlar ve yardımcı doçentler ücretsiz doçentler ücretli doçent de 250₺ sanirim suan ben kendi doktorumdan cok memnunum riskli gebelik geçiriyorum zaten kendisi perinatolog eger ikili detaylı bu hastanede uaptirirsaniz da mutlaka görmüş olursunuz ücret durumu dışında ona giden kimse bırakmıyor
Berru designermom ben Mehmet beyde ayrintiliya girdim sonrasında istersem muayeneye ücretsiz gelebileceğimi söyledi ama bana biraz uzak olduğu için gitmedim.normal doğuma 7 bin istediler ki bu ben 20 haftalık gebeyken şuan 38 haftaligim ve eşim giremiyormus doğum dan sonra eşim yanımda olmayacaksa ne anlamı var okadar para vermeye dedim normal devlet hastanelerinde de eş giremiyor ya ve iki kişilik oda dedi yanımda bir hasta daha olacakmış.ben o kendime tahammül edemezken yanda başka hasta bana çok mantıklı gelmedi
Yasemin34 designermom merhaba canım benimde riskli gebeligim var plasanta bebeğin eşi aşagıda bana bir doktorum Mehmet beyi önerdi bende hastane araştırıyorum acaba muane ücreti ne kadar detaylı ultrasyon fiyatı ne kadar biliyormusunuz
designermom ikicocuklubiranne kendisine ilk gebeliğimde gitmiştim doçent oldu uzmandı o da gayet iyi bır doktor rahatça iletişim kurabileceğiniz biri
ikicocuklubiranne designermom öyle mi sevindim ☺️ Gönlüm Serdar doktordan yanaydı ama 4 hafta olacak randevu bulamıyorum. Biraz daha gitmezsem ikili test haftası geliyor 🙊
designermom ikicocuklubiranne ne zaman alacaksınız ben konuşayım onunla direkt randevu varsa sorabilirim
ikicocuklubiranne designermom bugün taha beye muayene oldum. 2 hafta sonraya ikili test var konuşacağım inşAllah çok teşekkür ederim ☺️
Tontikinannesi_ mimikralicesi doğum fiyatları nasıl banada çok yakın bu hastane geçmeyi düşünüyorum da
Meleka1 Bezmialem randevu yazın google direk çıkıyor onliena sayfası yada telefonlada alabilirsiniz.Minikeller345
Aycha Sm1347 Merhaba, Ceren Hanım’dan memnun musunuz, siz soru sormadan, ayrıntılı bilgi veriyor mu, randevularınıza vaktinde girebiliyor musunuz? Teşekkürler.