acemianneinci Ben hala karar veremedim maalesef yardımcı olursanız harika olur İstanbul Avrupa yakası için soruyorum bu arada 😇
_Hayalim- acemianneinci ben medipol megada doğum yaptım çok iyiydi tavsiye ederim aşırı ilgililer yine olsa yine oraya giderim😊
ikicocuklubiranne acemianneinci bezmi aleme taha beye gideceğim Perşembe günü. Gittikten sonra yorumlarımı yaparım ☺️
gamzosgamzos acemianneinci 10 gun once Başarı hastanesinde dogum yaptım ameliyat ekibi dahil herseyden cok memnun kaldım zorunlu sezaryen 5.500 doktorum Jalal Raoufi bey muayene ucreti 300 tl idi
Meleka1 Merhaba bende oraya gidiyorum, abimde orada çalışıyor nasipse doğumumda orada olacak.. Acaba hangi doktora gidiyorsunuz 🥰designermom
minik4550 designermom herhangi bir ücret odeniyormu acaba sezeryan doğumda süreç nasıl ilerliyor biraz bilgi verebilirmisiniz odaları felan nasil tesekkur ederim
Aycha Sm1347 Merhaba, Ceren Hanım’dan memnun musunuz, siz soru sormadan, ayrıntılı bilgi veriyor mu, randevularınıza vaktinde girebiliyor musunuz? Teşekkürler.
Zafse Sm1347 canım merhabalar zaman geçmiş ama bende yeni gebeyim ve ceren hanım a başlamak istiyorum tüm süreci nasıl önerir misin sezeryan ve ya normal digum muydu çok teşekkür ederim
Meleka1 Normal doğumda sezeryan doğumda 2.750 tl idi geçen ayki fiyat zam gelicekti şuan ne oldu bilemiyorum ama diğer hastanelere göre uygun 🥰acemianneinci
designermom acemianneinci Mehmet Serdar kütük Prof 400₺ ücreti.Bezmialemde unvana göre fiyatlar değişiyor.Uzmanlar ve yardımcı doçentler ücretsiz doçentler ücretli doçent de 250₺ sanirim suan ben kendi doktorumdan cok memnunum riskli gebelik geçiriyorum zaten kendisi perinatolog eger ikili detaylı bu hastanede uaptirirsaniz da mutlaka görmüş olursunuz ücret durumu dışında ona giden kimse bırakmıyor
_Hayalim- acemianneinci doktorum Gülseren polat normal doğum 3950 TL ödedik zorunlu sezaryen doğum 6950 tl🤗
iremss acemianneinci derya yaşar Ya en son sezaryene 7bin demişlerdi ama bnm doğumum haziranda olcak o zamana kadr bi daha zam gelir 😂 güncel hali bilmiorm bi de doktora göre değişiyor fiyat
designermom Meleka1 ben Mehmet Serdar kütüğe gidiyorum Prof kendisi ve perinatolog cok cok memnunum 3 ayım kaldı insallah ben de doğumu orada yapacağım
Meleka1 Bende bezmialeme gidiyorum vatan cad. Olana uzmanlar ücretsiz prof ücretli ne yazıkki@“acemianneinci”#p21527323
ZMM8888 Meleka1 merhaba ben tüp bebek doktorumu konturollarini bırakmayı düşünüyorum çünkü evimden çok uzakta gidip gelmek zor oluyor ben Kocamustafapaşa oturuyorum bana bezmialem çok yakın hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye ediyormusunuz? Birde muayene ücreti ne kadar bilgi verebilir misiniz
Sibelcvn Meleka1 merhaba bende orda düşünüyorum da doğumumu 2750 doğru mu anladim siz mi doğum yapmıştınız acaba
Meleka1 Ben gökhan hocaya gidiyorum ve çok memnunum samimi her sorumuza cevap veriyor anlayışlı 🥰 Uzmanlar ücretsiz, proflar ise ücretli eğer durumunuz var ise Taha beyide çok öneriyorlar ama gitmedim ben… ZMM8888
ZMM8888 Meleka1 bilgi için çok teşekkür ederim canım memnunseniz bı randevu alıp gideyim hastaneyi arayıp randevu alıyoruz dimi
Meleka1 Bezmialem online randevu siteside var canım ordan da alabilirsin arayıpta alabilirsin hangisi kolayına geliyorsa 🥰ZMM8888
designermom ikicocuklubiranne kendisine ilk gebeliğimde gitmiştim doçent oldu uzmandı o da gayet iyi bır doktor rahatça iletişim kurabileceğiniz biri