mom130 Deletedmom_110 tatlı yapamıyoruz, salata desen lüks, et desen o da lüks oldu. Ne yicex geriye ne kaldı bilmiyorum.
Binnur81 mom130 aynn öle gerçekten asgariye zam geldi ama gelmeseydi daha ii di böle hicbisey alincak gibi değil🙈
mom130 SunnyG bir teneke yağ, beş kilo şeker, beş kilo un, bir kilo biber bir kilo domates geliyor artık bu paraya. Geçiniyorlarsa helal olsun. En çok da onlara hakkımı helal etmiyorum.
mom130 Qwwertyvjh aynen ben de öyle 100 liraya iki haftalık dolu dolu dolduruyordum dolabı. Şuan hayal.
mom130 Cemreninannesiii bizim de öyle. Babamın kasayla meyve aldığını hatırlıyorum. Ve en pahalısıydı. Hepsi tek tek kağıtlara sarılmış. Tek seferde dort beş kilo kiraz çilek muz. Çocuklarımız böyle bolluk göremeyecek. O zaman bile o günleri kötüleyrek başa gelmislerdi geldiğiniz noktaya bak.
35lavanta mom130 Bir replik var “ yav bu insnalar nereee sıçacaaak” diye gerçekten durum tam anlamıyla bu.. Yine çok şükür bir şekil idare ediyoruz etmeye çalışıyoruz.. Tek maaşla birde kirada oturup 4 kişilik 3 kişilik aileler var en çok onları merak ediyorum üzülüyorum..
mom130 35lavanta var benim komşum hergun aşevinden yemek alıyor. Kahvaltı yapmıyorlar yerine getirdiği yemeği yiyorlar 😢
gorky İnsanların artık geçinemedikleri elinin altındaki arabalarını sattıklarını görüyorum zaten artık kullanılacak gibi değil . Marul 11lira olmuş Allah aşkına
Yenianneadayi2208 mom130 kıvırcık 15 marul 20 salatalık 30 domates 35 biber ve patlıcan 40 TL.. 6 7 adet salkım domates 5 adet salatalık 10 12 adet biber ve Kemalpaşa tatlısı 75 TL verdim.Şaka gibi 😒
gorky Yenianneadayi2208 Gerçekten mi bizim burası organik ve küçük yerleşim yeri olduğu için herhalde ☺️
Yenianneadayi2208 mom130 kıtlık mı ? Bu insanlar gerçekten ne yiyip içiyorlar neyin kafasındalar hangi kıtlık 😒
mom130 Yenianneadayi2208 zamanında arkadasim ben bastakilere oy vermedim diye benimle arkadaşlığını kesmişti. Şimdi görsem de suratına tükürsem keşke.
Busraaras_ mom130 biraz önce alısverişten geldim sadece kahvaltılık ve sebze ne et ne temizlik malzemesi var 770 lira tuttu 🥺 gercekten nereye gidiyoruz yazık
Sinem-123 mom130 bugün ağladım resmen sinirden kiradayız tek maaşla olmuyor kesinlikle çalışıp eşime destek oluyum diyorum hamile olduktan sonra çalıştığım iş yerinden ayrılmak zorunda kaldım şimdi başka bi iş baksam kim alcak karnım burnumda. Çocuk olduktan sonra kendim bakmak istiyordum Kayınvalidem de bakmak istemez zaten kendi annem de uzakta bilmiyorum tek maaşla nereye kadar gidecek rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun rızkıyla bereketiyle gelsin bebeklerimizde inşallah ne diyim 😓
mom130 Sinem-123 işte ben de en çok bunu düşünüyorum. Vallahi bugün şahit oldum komşumun kızı anne sahurda tost yapar msn yine dedi kadın da yapamam kaşar olmuş ne kadar nasıl başa çıkıcam dedi. Kız demez mi anne zaten gece yaptığında da bir dilim tek vardı içinde. İçime oturdu. Çok üzülüyorum şimdiki çocuklara yoklukla büyüyorlar. Çok kötü.
Sinem-123 mom130 evet allahım yardımcımız olsun online satış yapıyordum butiğim vardı hem kendi işimi yapıp hem de bebeğime bakarım diye ama fiyatlar almış başını gidiyor geçen sene perakendeye sattığım ürünün fiyatı olmuş toptan fiyat resmen