Miraras 34btlgkhn34 117-120 arasydı ınsulınden sonra 80-85 arası cıktı snra yıne yukseldı doZu artırdık. Sımdıde tokluk cok dusuyor pazartesı ola hayrola. Toklk 70-90 🤷🏻♀️
Qwwertyvjh Glzrkck Benimde önden gidiyor diye 75 lik yükleme yaptırdı açlık 89 çıkmış sonra 1. Saatte 139 ikinci saatte ki 155 çıktı sonuçlar bugün doktoruma attım daha dönmedi sizce bu değerler yüksek mi sağlık ocagındaki doktor 155 yüksek dedi
Glzrkck Qwwertyvjh malesef yüksek benim Açlk 103 tokluk 150 insülin başladı ama tabikide sağlıkcı değilim kendi fikrim doktorunuz daha iy yorumlAr
Miraras 34btlgkhn34 hiç sorma nabıcagmı şaşırdım 🤷🏻♀️ Dedıklerının dısınads cıkmıyorum demekkı sadece yeme içmeyle alakalı degıl
Tubmavi Glzrkck kullanmazsan sıkıntı doktorun verdiği şekeri önlemeye çalıştığı şey niye zararlı olsun ?
Glzrkck Tubmavi elbetteki sadece kafamdaki soru işaretini sordum başladım bile ilk değerlerden az da olsa düştü🌸
Ceycey22 Glzrkck insülin aslında ilaç değil hormon senin vücudunda yeteri kadar insülin hormonu salgılanamadığı için yüksek şeker görülüyor ve dışarıdan takviye ile buna destek veriyorsun 😊 korkmayın
Glzrkck Ceycey22 çok teşekkür ediyorum başladım bakalım degerler az az düşüyor umarım 1 hafta içinde düzene koyarım🌸🌸
Gamzeyasarr Nazlimom değerleriniz kaçtı acaba benim de şekerim var günde 2 doz kullanıyorum açlıklarım :100-110 arası tokluklarım 140 I genelde geçiyor hep bir düzene sokamadık bebişiniz sağlıklı mı çok korkuyorum bebeğe de şeker geçecek diye 😞
Nazlimom Gamzeyasarr benim açıklar normaldi öğlen tokluk ve akşam 10 da tokluk ölçüp insülin vuruordum diyetle düzeldi
Ceycey22 Gamzeyasarr yemeklerden önce kullanıyorsun anladığım kadarıyla. Kaç ünite vuruyorsun ? Ben normal de de şeker hastasıyım insülin ustasıyım 😅