Glzrkck Hanımlar merhabalar 28+3 hamileyim ve doktorum şeker yüzünden insülin başlamamı önerdi günde tek doz ama korkuyorum ben bebeğime bir şey olacal diye aranızda benim gibi olan varmı ?
Nazlimom Glzrkck bende günde 2 doz vuruyordum doğum yapalı 9 gün oldu şekerim gitti şimdi istedigim herseyi yiyorum sizde diyetinizle insülinixe dikkat ederseniz bişey olmaz sağlkkla gelsin🥰
Demirssmomm Glzrkck kullanmazsanız daha çok sorun yaşarsınız, şekerinizi kontrol altında tutmak için kullanın mutlaka hem sizin hemde bebeğin sağlığı için. Doğumdan sonra bişey kalmaz inşallah 🙏🏻
mlkalyanaz Glzrkck bebeğe insülin zarar vermediği için insülin veriyorlar zaten ilaç bebeğe geçiyor fakat insülin geçmiyor
34btlgkhn34 Glzrkck Bende seninle aynı durumdayım daha bugün gittim tekrar hastaneye günde tek uygulana insilün bi anda 4 e çıktı. O korku bende de var inşallah düzeliriz en kısa zamanda:(
Glzrkck Nazlimom ya rabbim bağışlasın ben bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyorum önde gidiyormuş birde peki normal doğum mu yoksa sezeryan mı oldunuz?🌸
Gamzeyasarr Nazlimom değerleriniz kaçtı acaba benim de şekerim var günde 2 doz kullanıyorum açlıklarım :100-110 arası tokluklarım 140 I genelde geçiyor hep bir düzene sokamadık bebişiniz sağlıklı mı çok korkuyorum bebeğe de şeker geçecek diye 😞
Glzrkck Demirssmomm ya kullanacagım tabiki ama çok korkuyorum ailede genetik zaten şeker bizde inş doğumdan sonra biter teşekkür ediyorum 🌸
Glzrkck mlkalyanaz elbetteki sadece kullanan annelerde olumlu olumsuz neler oldu onu merak ediyorum teşekkür ediyorum 🌸
Glzrkck 34btlgkhn34 ya inşallah tek doz 8 le başla gece yap 1 hafta kontrol et geri gel dedi ama korkuyorum rabbim sizede şifa versin bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alın inşllah🌸🙏
Seda5885 Arkadaşlar benım bebevımde önden gidiyor bu hafta yukleme yspılacak ama belırtılerınız var mıydı.Benim birden içimi bir titreme alıuor nefeste zorlanıyorum
Glzrkck Seda5885 benim şekere dair hiç bir belirtim yoktu ama bebiş öndeydş 2-3 hafta benim sanırım genetik ailede herkeste şeker var 🌸
aysenur_23 @Glzrkck bende bugün şeker yükleme testi yaptırdım sonucun yüksek çıktı doktorum dahiliyeden randevu al insülin başlayalım dedi cuma günü için randevu aldım bakalım ne olacak.. Sonuc 104 e 223 sizin kaç çıktı
Glzrkck aysenur_23 50mg şeker yükleme yapıldı 220 çıktı daha sonra normal yüklemesiz 2 gün sonra yapıldı açlık 103 tokluk 150 çıktı 🌸
Qwwertyvjh Glzrkck Benimde önden gidiyor diye 75 lik yükleme yaptırdı açlık 89 çıkmış sonra 1. Saatte 139 ikinci saatte ki 155 çıktı sonuçlar bugün doktoruma attım daha dönmedi sizce bu değerler yüksek mi sağlık ocagındaki doktor 155 yüksek dedi
Miraras Glzrkck bende aynı durumdayım suyum fazla bebek onde gıdıyor ınsulın yapıorum aksamları 8 paxsrtesı gıdıcem . Suan aclklr hala yuksek baklm n dıcek
Glzrkck Miraras rabbim şifa versin inşllah sizede bize bebek normal dedi suyu vs ama kilosu öndeymiş bugun başlıyorum Allah izin verirse akşamları 8 ile sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah🌸
Sokraveannesi Şekeriniz kaçtı da insuline başladınız benim de yüksek çıkıyor bu ara acliklar hep 100un üstü 😔😭