Saylikesma Sibelalagoz0 ben hep kız hissediyordum ya hatta nişanlıyken bi patik almıştım pembe hissetmiş gibi sanki 😂 allahın izniyle kızım olacak inşallah 😊😘
Semraaaaaa Arkadaşım heppp ne yiyordu çıkarıyordu 4 ay serum takıldı 8 ay bulantıları hiç bitmedi ..cinsiyet erkek 😊o üzden ne kadar doğrumu bilmiyorum sivilce güzelleşmek hiç anlamıyorum bende 🤷♀️
Eda272780 Bugün tam 7+3 olduk içime kiz doğuyor 😁tersi çıkarmi bilmiyorum ama en önemlisii sağlıklı olsun inşallah 🤲
ikicocuklubiranne Sibelalagoz0 sivilce leke ne ararsınız vardı. Hatta eski toprak insanlar lekelerimden hamile olduğumu anlamışlardı siz düşünün ☺️ Şimdi çok güzel yüzüm aman maşallah diyim hemen yarına sivilcelerle uyanmayayım😅 10 haftalığım henüz cinsiyeti bilmiyorum
Sibelalagoz0 ikicocuklubiranne benimde 9. Haftadan beri var sivilcelerim ama büyük değil küçük küçük hep
Esradefneminik Sibelalagoz0 Ben ilk hamileligimde hep erkek eşimde kız hissetmişti kızımız oldu Simdi 2 ci bebek geliyor bu sefer ben kız eşim erkek hissediyorum bakalım oncelikle hayirli saglikli evlat olsunlar da geresi hic onemli degil
catidaki_kedi Sibelalagoz0 hep erkek hissettim. Rüyamda da hep gümüş gördüm. Erkeğe yorarlarmış ve oğlum olcak inşallah 🙏🏻💙
Gamze1351 Sibelalagoz0 çıkmadı desem ilk çocuğumda erkek hissediorum kesin erkek diodum ama kızım oldu bu ikinci gebeliğim de de kesin kızdır dedim erkek oluo yani hislerim doğru çıkmadı maleseef 😊☺️👍