Sibelalagoz0 ErdoganGamze bu ilk aylardaki zaman gercekten hic gecmiyor bende 12+4 haftaligim haftaya gidicem insalah gosterir
Sibelalagoz0 Beyel kız bebekler annen güzelliğini alırmış diyorlar erkek bebekte güzellik katıyor diyorlar ama çoğu erkek annelerinde sivilcede cikiyormus
Beyel Sibelalagoz0 evet benim esimin kuzeni erkek bebege hamile yüzü hep sis sivilce demekki herkeste farkli
Bellavita18 Aytiii bende de tam tersi kız hissediyorum erkek gibi diyorlar tüm hesaplamalarda da erkek çıkıyor 😂 tek güvencem hissiyatım
Sibelalagoz0 ikicocuklubiranne sivilce cikmasi normalmis erkek bebekte ama leker falan olunca kiz diyorlar leke varmiydi
ikicocuklubiranne Sibelalagoz0 sivilce leke ne ararsınız vardı. Hatta eski toprak insanlar lekelerimden hamile olduğumu anlamışlardı siz düşünün ☺️ Şimdi çok güzel yüzüm aman maşallah diyim hemen yarına sivilcelerle uyanmayayım😅 10 haftalığım henüz cinsiyeti bilmiyorum
Semraaaaaa Acaba doğrumu bir değişiklik oluyormu kız oglan arasında çok diyorlar çirkin olunca kız güzel olunca oglan cok deyim varrr 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Bayancorek Semraaaaaa 18. haftadayım bulantı dahil hiç belirtim olmadı bu zamana kadar. Sadece cildim bozulmadı daha da güzelleşti, ama çevremde oğlu olup yüz güzelliği gidende var. Kişiden kişiye değişiyor. 🌸