Bahar54 ne kadar güzel birşeymiş ya.
Sanki aileden biri gibi konuştu ya.
Şok oldum resmen.
Kadın müsait bi zamanda gelirmisin dedi.
Dedim bugun gelicem 😀
    Aysun2834 ya bi önceki sağlık ocagımda ozamanda hamileydim. Düşükle sonuclandı ama ne arayan oldu ne sorun oldu.
    Normalde beni arayan tanımadgm numaraları açmam ama bugun açasım geldi iyikide açmışım, kadın gökten inmiş melekti 😀😀😀 hani devlete baglı yerlerden okadar umudumu kesmişim ki böyle bişe olunca şok geçirdim 😀
      deletedmom213 Evet çok ilgililer şükür iyileré denk geldik 😀 yeni geldim sağlıkocağından kan verdim sıra bana gelene kadar kaç kere sordu içeri girip çıktıkça canım ebem😀😀
        Hanifeak oh ne güzel biz unutsak onlar hatırlatcak. Valla sevdim :) teşekkür yazıcam sağlık bakanlığına bu hemşireyi :)
          Bahar54 aminn
          Ne güzel olur böyle olsa
          Konuyu bile var bilmeyen var ne güzel yönlendirir.
          Kadına teşekkür yazcam sağlık bakanlığına.

Bi kere bi dr a şikayet yazmiştm. Aradılar nası özürler gelin tüm tedavi masrafları karsılayalım falan o doktor da idari süreç başladı falan dediler.
          Yani şikayeti dikkate alıolarsa teşekkürüde dikkate alacaklardır.
          Bets bundan sonra bende tüm tahlillerimi orda yaptırırım :)
          Dr um çünkü ayda bir idrR iki ayda bi kan tahlil yapcam dedi.
          Sağlık ocagı yapıosa süper ozaman :)
            deletedmom213 Size iyisi denk gelmiş. ☺️ Ben daha hamileliğimin ilk haftalarında doktorun istediği tahliller için kaydımı aldırdım ve aldırırken gebelik olduğunu belirttim. 8 aylık evliydim. Birinci ve ikinci trimester tahlillerini orada yaptırmama rağmen hamileliğimin 36. haftasında aradılar. Doğum yapacağım nerede ise dedim. 😂 Doğumdan sonra bir hafta içinde bebekle gitmem gerekiyormuş kaydını açtırmam için.
              Eelm e nabız a giriyosun ama applicationdan deil internet sayfasından
              Orda hekimimi deiştir seçeneği var. Ordan deiştiriyosun.
              Ben taşındıgım için ki iki semt arası uzak oldugu için burda haritadan açıp yakın yeri seçtim.
              Tesadüfü seçtim. Güzel seçmişim :))
                [bilinmeyen] öylemi ?
                Doktor sayesinde yani.
                Hemşire zaar dedi doktorum söyledi did basladı.
                Seninle ilgilenicezde her türlü yardıma açığızda 😀
                Şansa seçtim valla doktoru 😀 bilmeden:)
                deletedmom213 Şunu da belirteyim; mesela bizim sağlık ocağında saat 10:00 sonra tahlil almıyorlar. Çünkü tahliller başka yerde yaptırıldığı için saat 10:00'dan sonra tahlil örneklerini almaya geliyorlarmış. Tahlil vermek ertesi güne kalıyor. Sonuçta bir gün sonra çıkıyor. Sizin sağlık ocağında da böyle prosedürler var mı öğrenin, işiniz sarkmasın. 😉
                  cennetkokusu bu tüm sağlık ocakları için geçerli bişe die biliyorum.
                  Bugun kan vermeye deil sırf o hemşireyi görmeye gidicem :)
                  deletedmom213 yapıyor canım dr test istedikçe senden sağlıkocağındaki hemşirene söylersin özelde boş yere kan için ücret vermeye gerek yok 😊 kontroller için özele gidiyorum bu cumartesi randevu vardı dr bir sürü test istedi 26. Haftamdayım bugün sağlıkocağından hallettim yarında sonucunu alcam inş😊 açlık tokluk şekerinide orda yaptırmıştım aklında bulunsun😊
                    Bets oha ta açlık tokluk dahil sağlık ocagı yapıor mu ?
                    Ee süper
                    Benim özel sigortamda var ben sırf doğum için kaydolmştm. Poliçemden düşüo ama gereksiz düşmesin madem belki baska bişeye lazım olcak , ben hemşireye sorarım her testi artık, o gel derse ordayım :)
                    • Bets bunu yanıtladı.