Dryarsl [silindi] olabilir belki o anda çok canım yandı ama hastaneden çıkana kadar bu kadar değil di sonra mahvetti beni işte umarm geçer bi kaç saate biraz hafifledi🙁
Ecrinimleyla Dilaam valla canım Benim çatı muayenem Doğum sancım varken yapıldı ve canım aşırı yandı sonra çatala çıkınca suyumu patlattılar onu hissetmedim
Dryarsl Tuba704 olabilir o an hiç fark edemedim açıkcası ama ne kadar kassamda bu kadar ağrı olmaz ya 😞
[silindi] Dryarsl sorma bende artık kabus görüyorum geçen gün abimin eşi doğum yaptı çığlıkları kulağımda hâla 😭😭 ben epidural istiyorum
Dryarsl [silindi] bende epidural istiyordum fakat yan etkileri çok onunda Ağrımda geçmiyor doktora yazdım az önce doğum başlamış gibi bi hastaneye görün dedi ben hazır değilim ☹
Dryarsl Dilaam muyene esnasında da canım çok yandı yumruklarımı sıktım resmen o bi kaç saniyede bilmiyorum kimseyi korkutmak istemem birazda bünyeyle alakalıdır herhalde
[silindi] Dryarsl ya bilmiyorum araştırdım da herkeste olmuyormuş bide risk oranı yüksek değil dedi o yüzden düşünüyorum doktor da bi risk yok dedi herkese yapıyorum 😐 hayırlısı canım bi doktora görünmende fayda var
Yagmurhifa Dilaam Canim ben bir kere devlet hastanesinde oldum cati muaynesi baya acitti beni korkuttu ama özel hastanede oldum bir de hemsire muayneyi yapti bi baktim bitti hic anlamadim bile biraz ilgi alakaya da bakiyo
Dryarsl [silindi] bende istemiştim de benimki önermemişti o an çok dayanamazsan mecbur kalırsak düşünürüz dedi 😏
[silindi] Dryarsl benim doktorum da direk epidural yaparız dedi bende kararsızım şu an ama ağrının çok olmaması mümkün değil düşün kemiklerin ayrılıyor benim yengem yaptırmadığıma pişmanım sen yaptır diyo😐
Samiysfmrym Dilaam benim suyum gelmedi doktor patlattı hiç bir acısı yok hissetmiyorsun bile çatı muayneside kendini kasmazsan daha rahat geçer