Myssrblgn Mlk_ygtali 32+4 her hamilelik farklı oluyor ilk gebeliğimde +9 kiloyla doğuma gittim bunda biraz fazla aldım 15 e kadar da alacağım galiba 🤭😂
Mlk_ygtali Gamze68777 evet göstermiyorsunuz gerçekten uyy küçük göbüslu saglikla alin kucağıniza insallah sanırım ilk hamilelik
Mlk_ygtali Puki eminim o haftada bende o kiloda olucam her hafta ya yarım kilo ya 1 kilo mutlaka alıyorum boş geçtiğim bi haftam yok😂
Mlk_ygtali MerveeD hayır sadece iki kişilik yeme demişti ama hic fazla aldin diyete başla fln demedi😂
Uca MerveeD Ben 1ve2nci trimesterda aldım salı doktora gittim iki haftada 600 gram almışım herkesin aksine sonlarda kilo alımı yavaşladı. Bebiş ne kadar sizin benim 2260 46 cm
Mlk_ygtali MerveeD GizemSnr Bende merakla bekliyorum bakalım toplam kac kilo olucak ve dogumdan sonra kaçı gidicek 🤔😂
Yasemincee 32+4 5 kilo aldım ilk oğlumda 30 kilo almıştım bunda henüz daha yavaş ama. Benim korktuğum şey. Bu zamana kadar iştahım normaldi. Ve ben bu 5 kiloyu resmen daha yeni 1 aydır falan aldım. Çok yiyorum. Doğum kadar baya alırım gibi geliyor
MerveeD Uca Bende 31. Haftamda gttım o zaman kılo almamıstım bende 1. Ve 2. De aldım ne yazıkkı.. 31+1 de iken 1750 gram Dı 35. Haftamda gdecegım suan ne kadar oldu bılmıyorum maşallah sizin bebişinizede Rabbim sağlıcakla kucagınıza almanızı nasip etsın inşallah
GizemSnr 32+3 12 kiloyla devam 🤦♀️ 38+4 gibi sezeryan olucam 🙏🏼 Kaç kilo alırım acaba daha ve sonrasında kaç kilo gider 😊 merakla bekliyorum
Fatmanurvehashas GizemSnr ben de siz gibiydim doguma kadar 15 kilo aldim. Dogumla birlikte 8 9 kilo gitti bende. İlk on günde de kötü gunler gecirdim kalan kilo da gitti. Eski kiloma on gunde döndüm yani
Elfs Mlk_ygtali 32+2 oldum 55 kilo ile hamile kaldım 50 kiloya düştüm şimdi 56.5 olmuşum normal kilomdan 1.5 kilo fazla.
Mlk_ygtali Elfs masallah nasıl başardınız bunu😯gerçi bazı bünyeler alıyor bazıları veriyor bazıları ayni kalıyor. Yemeniz nasıl peki?
Yasemincee Uca 9 kilom kalmıştı. Oğlum 2 yaşındaydı. Tekrar hamile kaldım. Diyet yapmadım ama bütün gün çocuk temposu yetti
Uca MerveeD Rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Senin bebişte 2 kilo olmuştur rahat bu haftalarda birden alıyorlar anladığım kadarıyla. Emzirirken vericez artık bizde kiloları :)
serapinci Mlk_ygtali bende 32 haftalık oldum 6 kilo aldım diyet yapmadım sadece ekmeğimi değiştirdim tam buğday ekmeği yiyorum o kadar 😊
Ceress Mlk_ygtali bende aynı durumdayım :) 32 hafta 15 kilo aldım bile 🤷♀️ Kendimi tutmuş halim bu üstelik 😅 takılmayın kafanıza bünye meselesi herkes bir olmuyor verilir doğumdan sonra. (Zamanında 22 kg verdim imkansız değil) 🥰
Mlk_ygtali Ceress ne güzel ayni haftada bi hamiş anne daha😍 ohh ayni gidiyoruz desenize 😂 evet imkansız değil ama zor gidiyor kilolar ya bende hamileligimdsn hemen önce diyetteydim ve 12 kilo vermiştim dahada verecektim ama supriz hamilelik yaşadım 😍😍 allahtan vermisim yoksa o kiloların üstüne bide bu kilolar kendimi hiç düşünemezdim 😂😂