Nazlimom Rabiaaa46 evet odası hazırdı zaten beşiğide park beşik kokuyor die yorumlar vardı ama kokmuyodu 😅
Rabiaaa46 Deva22 evet bizimkiler de öyle dediler ama 2 hafta kalınca kuralım dediler gerçekten de o açılmamış eşya kokusunun gitmesi lazım hiç hoş değil
erdem_agah Rabiaaa46 biz 37 haftaligiz. Bu hafta nevresim sipariş ettim. O gelince haftaya kurarım muhtemelen anne yanına hazirlayacagim simdilik.
hukukcuanne_06 Ay ben 18 haftalığım rüyamda bebek doğmuş evde bi şey yok olarak gördüğüm için bugün alsam kurarım öyle stres oldum🤣 haziran ayı itibariyle hazırlıklarımı yapmayı düşünüyorum inşallah
Rabiaaa46 hukukcuanne_06 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin de inşallah içindekileri hemen yaşa canım 🥰
Sumiire hukukcuanne_06 😂😂 aynı ruyaları bende görüyodum ablamı arayıp ondan bebek kıyafeti istiyordum rüyalarımda ağlıyodum doğum yapmış ama bebeğin kıyafetlerş yok diye 37. Haftaya gircem nasip olursa şampuanı haric herşeyi tamam ☺️☺️
seym4 Rabiaaa46 yoo tamda vakti doğumun ne zaman olacağı belli olmaz o haftalarda. Ben şu an 39+6 yım kaynanamlar geç getirdi beşiği bu hafta kuruldu yani. ha doğurdum doğurucam derken daha gelmiyo benimkisi. Matrasıda daha yeni geldi düşün. Bence kur canım.
Rabiaaa46 seym4 Bugün kurdum canım sağolasın vallahi bayada olmuş sağlıkla gelsin inşallah yavrunuz ben daha şimdiden gelsin artık yeter diyorum 😂
seym4 Rabiaaa46 amiiin inş seninkide hayırla sağlıkla gelir inşAllah. Ah canıım sorma, bilmem herkes aynı mı ama bu haftalar daha zormuş 🤣
hukukcuanne_06 Sumiire annelik kaygıları işte🥰 eşime de anlatıyorum tamam bayramdan sonra başlayalım alışverişe diyo🤭 rüyayı anlatırken beşik yoksa da aramızda yatar nolcak falan modunda kıyamam😂