Rabiaaa46 Kızlar acaba erken mi 37 haftaya giricem kurmalımıyım bilemedim sizler kaçıncı haftada kurdunuz?
Burcusenkoc Rabiaaa46 20. Haftada kurmuş olabilirim 😅 erken değil bence gelir gelmez kontrol ettim kurdum sonra öyle kaldı
papatya0 Merhabalar, beşiğinizi kurun bir an önce. Kendine has kokusu oluyor ev ile bütünleşsin. Var ise çarşaflarını serin o güzel kokusu çıksın yatağa 😊😊 geç kalmış değilsiniz ama daha erken de kurulabilirdi. İyi günler.
mustafaninidili Rabiaaa46 27de falan kurdum ben eşime kalsa daha erkendi de güzelce herşeyini yıkadım havalandırdım sonrada serip çarşafla kapattım komple sepet beşik benimki
Kubos01 İlk gebelikte yeni evliydim zaten ilk bebek hevesi odamız biri boştu bebek odası yaptık ha Tabiki çocuk orda yatmıyor ama pişman olmadım taşındık kızımın odası büyüdü yatağını değiştik beşiği yatak odasına kattık şimdi 25 iz sanırım doğumdan sonra kurarım 😂😂ama arkadaşlara katılıyorum yerinizi daraltmazsa kurun o koku evle bütünleşiyor eşim namazlarını bebeğin odasında kılardı o heycanla
Deva22 Rabiaaa46 yok yaa beşik kurmak nedir bir günlük iş bana kalsa ben de daha bile geç kurardım ama temizlik yapıldı anneler kuralım hazır olsun dediler. Eskiden Allah korusun bebek sağlıkla doğmadan kurulmazdi bile bizde ablamın çocuklarında öyle yaptık mesela
1sincaptanesi Rabiaaa46 34.hafta biterken her şeyi yıkadım hazırladım bana kalsa doğum haftasını beklerdim de çevremdekilerin hepsi artık çantanı hazırla deyince hepsini bir yaptık Allahtan yapmışız park beşik bebek arabası ana kucağı flan hep yeni mobilya kokusu yaydı odaya oysa eşyaları yikadigimda bebek kokuyordu.. şimdi zamanla o mobilya kokusu dağılıp gidecek
Rabiaaa46 Deva22 evet bizimkiler de öyle dediler ama 2 hafta kalınca kuralım dediler gerçekten de o açılmamış eşya kokusunun gitmesi lazım hiç hoş değil