KonuMankeni Buseyllzr canım aklınca senle alay ediyor zaten ilk mesajdan beri, tazyikli falan. Sen iyi niyetinden farkedemedin. Cevap verme eğlensin ötede
sudekara KonuMankeni bunu unutmayın hamilelikte goguslerin buyuk olması ve normal olmasında tanzikli gelir bunu herkes bilir
Rabiakrky Buseyllzr şu an 27+6 dayım 14. Haftadan beri geliyor benimki erken doğumla alakası yok sen sadece uçlarını sıkma sıkarsan erken doğum ihtimali var onun dışında takılma sorun yok
Rabiakrky Ama kızlar şöyle bişi var ben sıkmamam gerektiğğni çok sonradan öğrendim ondan öncesşne sğrekli sıkıyodum
MASAL6165 Rabiakrky benimde 18 den beri geliyor doktoruma sordum çok normal endişe etme ve dokunma dedi
Rabiakrky MASAL6165 ben bilmeden çok dokundum sıktım vs sıkmadığım zmn kendiğğnden gelmşyo gelen şeyde sapsarı bi sıvı
MASAL6165 sudekara saçma sapan konuşup insanları yanlış yönlendirme defol git bu uygulamadan beyinsiz boş işler müdürü başka işin yokmu burda insanların sorunlarıyla dalga geçiyorsun erkek olduğun ortada utan utan
Buseyllzr sudekara zamanın da babanda dişini az sıksaydı da senin gibi pislikler cogalmasaydi keşke hayvan herif seni
Buseyllzr MerveeD bu erkek canım büyük ihtimalle şikayet edermisin sende hesabı bütün postlara saçma sapan mahrem sorular sormuş
EsrSkryRtn @sudekara bu kullanıcı erkektir. Cevap vermeyin Adminlere ulaşmaya çalışıyoruz.Defol git Utanmaz Mübarek Ramazan günü Hamile hamile insanları sinir etme. Terbiyesiz Rezil..