gozdeyagci Edabykl Benim de çok fena maalesef. Eskiden de stresten yaşadığım için alışkınım. Bu durumda bol bol su ve süt sadece. Özellikle soğuk süt anında kesiyor. Ama bol bol mümkünse su içmelisin. Başka türlü geçmiyor.
PrensesAnnesi- Benimde öyle yatıyorum ama bil bakalım nasıl adam akıllı bişey bile yemedim. Bi kase çorba, bi kase sade tavuk göğsü tatlı başka bişey yok. Midem ejderha gibi alev atıyor
Edabykl PrensesAnnesi- bende bir kase corba salata biraz pide ama midem alev aliyor sanki ozellikle yatınca o yuzden uzanıyorum bile bi süt icmeyi deniyeyim 😂
Edabykl aysesakaryaa mide bulantisi icin ilac kullanıyorum ama yanma için bise demedi yazmadida doktor
PrensesAnnesi- Edabykl kız ilk üç ay benim adam akıllı midem bile bulanmadı bu son aylar çok fenaymış 33+3 teyim vallaha başım ayrı yerde ayaklar ayrı yerde fenalardayım🤦🏻♀️
PrensesAnnesi- Edabykl Allaaah daha çok başındasın Allah kurtarsın inşAllah hayırlısıyla çok erken başlamış seninki geçer biraz daha sabret ikinci trimester bayağı iyi geçiyo sonlar fena 😕
Narinbiranne Edabykl 19 haftalık gebeym bu arada canm soguk içemezsen cezvede ılık iç . Baharatlı yağli şeyler yapıyormuş mide yanmasını doktorum bana uzak dur dedi ama illaki yiyoruz işte yemeklerde
Edabykl Narinbiranne her zaman midem yanmaz aslinda genelde hep bulanir ama bugun yediğim bisey dokuusda olabilir cok fena yandi suan sut ictim biraz daha hafifledi ama boyle olursa doktora soyleyecem banada yazsin
Edabykl PrensesAnnesi- 5+2 de basladi mide bulanti kusmalarim hala devam kusmuyorum ilac kullaniyorum ama yinede midem bulaniyo doguma kada bulanacak sanirim 😂
Edabykl Narinbiranne aynen yiyorum ya ister istemez o yaptı sanırım normalde boyle mide yanmam cok olmaz bir iki defa oldu buda üçüncüdur iste ama fena bir sekilde yaniyodu uzaninca ozellikle oturdum kaldim o yüzden 🙄😂
Narinbiranne Edabykl bnm hergün yanıo baharat seviyorum vazgeçemiyorum malesef 🙃 bulantı için bana bir hap verdilerdi hiç bir işe yaramio kendiliğinden geçti 15 inci haftamda inşallah geçer seninkide
Edabykl aysesakaryaa boyle devam ederse saglik ocaginda yazdiririm büyük ihtimal yani genelde yanmam olmaz bulantim olur ama bazende boyle yandiginda ilac kullanırım geçer
Edabykl Yeliz6767 keske suan olsada icsem sut biraz rahatlatti ama tam gitmedi demek evde bulundurmam lazm maden suyu
aysesakaryaa Yeliz6767 geçmiyor tabiki bende cok ictim bunlar geçici ama lansor var 3 gün midem yanmıyor yoksa uykular haramdı