MNursel seymataner7 oğlumda adetim geçmeden verdiğimde 400 lerde çıkmıştı bu gebeliğimde 3 gün geçince verdiğimde 100 çıktı şuan 13+6 yız . Bu hormonlarla alakalı bir durum . 2 günde bir kan verin 2 kat artış olursa sağlıklı gebeliktie canım . Bende düşük yaptım 2 defa korkumdan sağlık ocağına ya da acike gidip kan verdim hep takip için .
Asibel seymataner7 adetten 3 gün sonrasında 45 ile öğrendim gebeliğimi. Öncesinde 1 kimyasal ve 1 tanede boş gebelikten kürtajım var. Önemli olan değerin 2 katı artması🌸 rabbim hayırlı haberler duymanızı nasip etsin 💖
MNursel seymataner7 evet 2 kat artmış olması gerekiyor . Daha da üstündede de çıkabilir bu değer . İçinizin rahat etmesini istiyorsanız 2 günde bir takibinde kalın fikrimce
Nilaynilsu Kayaaelif Genetik test yaptırdık, kan pıhtılaşması çıktı. Tek bir gen ve hastası değil, taşıyıcısı çıktım. 3 ay iğne kullandım, şimdi coraspinle devam ediyorum.
Kayaaelif Nilaynilsu ben kan pıhtılasma için test yapmak istiyorum nasıl yapıcam ve hangı bölümden yapmam gerekiyor acaba
Nilaynilsu Kayaaelif Ben özel bir klinikte yaptırdım. Eğer devlette yaptıracaksanız, kadın doğumun yönlendirmesi gerekiyor sizi genetik bölümüne. Araştırma hastanelerinde var bildiğim kadarıyla.