Selindrellaa Merhaba tatlı anneler Mersinin neresindensiniz? Kaç haftalıksınız? Hangi doktora gidiyorsunuz? Tanışalım🤗
MerveeD Selindrellaa 33+6 Forum Yaşam hastanesinde Ahmet ısıktana gidiyorum 2 gün önce gelinimiz doğum yaptı forum Yaşam hastanesinde 4200 TL sezeryan ücreti ödediler.
Gizemozz Selindrellaa bende mersinden 18 haftalık. İlk doktorum su hastanesinde dilek özdemirdi ama hiç memnun kalmadım daha sonrası şehir hastanesinde ali yeşile denk geldim bu kadar muazzam bir doktor olamaz keşke mhrsden randevu alabilsem ama sürekli dolu bu hafta fotum yaşam himmet özdemiri deneyeceğim inşallah memnun kalırım 🥰🙏🏻
-MinikveAnnesi- Kprn000 bende kadın doğum hastanesine gidiyorum orda da 4500 ama takipli olursan 4000 Hayırlı olsun sağlıkla büyütün 🌸 Memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi
Yeni-Anne3333 Kprn000 Sezeryan doğum ücreti dışında extra bişey ödediniz mi? Tahliller yada yeni doğan taramaları için
Yeni-Anne3333 Kprn000 Bende orda doğum yapmayı planlıyorum. Ayşenur Kaya Kahveci’den randevu alacağım
Kprn000 -MinikveAnnesi- ahmet yıldızbakan a gidiyorum doktorumdan aşırı memnunum adana da yaşıyorum ve ahmet hoca için mersinde doğum yaptım o derece .. normalden sezeryana döndük. Hstane den de memnunum fiyat performans olarak gyet iyiydi..
Bfbelss_92 Mezitli medikal Park Ceren Dinçer Ata Hamileliğin başından beri değiştirdiğim 4. Doktordu kendisi sonunda içimize çok sinen doktorumuzla yolumuza devam ediyoruz 22 haftalık olduk 😌
Adana0001 Kprn000 merhabalar bende Adana’dan Ahmet hocaya gittim Pazartesi günü polikistik over olduğunu söyledi sizde var mıydı her hangi bir rahatsızlık kaç ay gittiniz 💫🤲🏻
Ttugceeli Kprn000 bende doğumu medicalde düşünüyorum. Sezeryan doğum 5500+ 1500 anestezi ücreti dediler. Özel sağlık sigortanız mı var acaba