Nilist Remziyecrinn Teşekkür ederim. İsimli olunca malesef başkasının kullanma ihtimali pek olmuyor. Bir kaç kere giyebileceği bir set. Malum fiyatlarıda biraz pahalı oluyor bu setlerin.
Leyya0403 Minikjaponunannesi 7 aylık olucaz Temmuz bebeğiyiz hala ne alacağımı bilmiyorum çok sıcak olucak hele de Urfa sıcağı.. bakınıyorum hala 🤷♀️
Minikjaponunannesi Leyya0403 ben de Haziran ortası olduğu için tek kat bi tulum tercih ettim yine de hastane çıkışını uzun kollu pamuklu bi tulum seçin bence bebek çok sıcak bi ortamdan geliyor adapte olması zaman alabilir. Biraz büyüyünce kısa kollu zıbınlara geçersiniz 🌸
Minikjaponunannesi Maqahavva https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz
minnnie Xxz Öyle düşünmeyin, ben de çok özel şeylere hiç girmemiştim. Hastane çıkışı almıştım bir takım, lazımdı çünkü. Onun dışında hep ablamın kızının kücülenleriyle büyüttüm kızımı. Ama tabii artık hepsi pörsüdü, ikincide ne yapicaz bilmiyorum 🙈