Gulben_99 Carriebradshow nerden aldiniz cok güzelmis 🥺😍 kizim icin almaliyim ben de. Yurt dışın da böyle güzel çeşit yok maalesef
Carriebradshow Gulben_99 teşekkürler 🥰 İnstagramda rokoko_bebekce_ sayfasına yaptırdım. Çok güzel modeller vardı bir göz atın isterseniz. Ben çok memnun kaldım kumaş kalitesi olsun işlemelerin zarifliği olsun ☺️
Gulben_99 Carriebradshow çok çok güzeller 😍 çok sağol inşallah tez zaman da sağlıkla alırsın meleklerini kucağına❤️
Aysekalkan Ay çok tatlılar bide ben yaptırayım gençliğin n sonuna yaşlılığın önüne diye bunda sefa sürelim demi ama pek tatllar yerim hepinizi ben🤗
Cansuada24 Azra_Mom bir azra annesi olarak bildiriyorum cok nazlılar 😂 1 ay oldu dogalı yalandan ağlamaları şimdiden ögreniyor ilerde vay halimizi 🙂 ama herşeye deger bir azra oluyor 🙂🙂
Azra_Mom Cansuada24 yaa bende çok nazlıyımdır hep babasına çeksin diye dua ediyordum hem isminden hemde bana çekerse bizimde vay halimize 😅 sağlıkları yerinde olsun da napalım benimkiler de beni az çekmedi evlendim gittim hala çekiyorlar ana baba olmak bunu gerektiriyor 😅
DilaraArslan07 Emine131019 110 a yaptırdım madre bebekten hep orayı önerdiler ama yıkayınca yapıştırıcı yerleri belli oldu bende bişey demedim sonuçta ucuza aldım diye bilginiz olsun
Cansuada24 ozlemkzl3 canım zaten dogar dogmaz bunu giydirmezsin 10 lu takım verirsin onu giydirirler bende resim cekildigimizde isimligi giydirmiştim hic kirlenmedi ama bunlar bebişlerde biraz büyük oluyor cünkü tam dikemiyolar yeni dogana göre 🙂
bluees1207 bsraguruler instagramda hobidik diye bir sayfa var oradan kargo dahil 550 tl ye yaptırıyorum Bir sayfa daha var bysunkostum diye orada sadece tulum 270 battaniye 240 şapka 30 tl ye satılıyor