gunesimvebenn Camala inan bizde çok merak ediyoruz bana önce erkek dediler sonra kız dediler anlamadım net söylemediler😂
Camala gunesimvebenn aynen banada ama bilemeyiz net ,ben 1,2 haftayi bekleyip ultrasona gidicem bakalim ne 😄
sulesaniyar aychaa ikili testten nasıl anlaşılıyor acaba bende ikili test yaptırdım ama doktor bir şey demedi acaba görselini atsam sizinkiyle aynı mı bakma şansınız var mı 🙏
aychaa sulesaniyar yok canım ikili testte down sendromu oranına bakılıyor. Ultrason fotoğrafından bir yorum yaptı mı doktorunuz?
Tansutumer gamzebngaa_dmr benim de 3 Ocak son adet tarihim ♥️ Doktorum görebildiğini söyledi %90 erkek dedi cinsiyetimize
sulesaniyar aychaa en son doktora 12+5 hastalıkken gittim yorum yapmadı şimdi 14+5 oldum iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum net öğreneyim diye
miracle87 Merhaba benim de 3 ocak ikili testte doktor hiç bir şey söylemedi hatta net olarak 17.haftadan sonra belli oluyormuş biz mi yanılıyoruz boşa bekliyoruz 🤔
Anneyim_123 Benim son tarihim 7 ocak dokdor 13 ocak olarak hesapladı kız gibi gördüm bidaha kine net belli olur dedi🤗
yigitinannesiiiii Nuriay valla 13 ocak 6 gün sonra ikili tarama var doktor bişey dermi bilmiyorum dersede kesin olurmu oda meçhul o sorduğun abla genel için mi dedi yoksa senin doğum tarihine göremi söyledi
Emine123kuzu Nuriay benimde son adet tarihim 6 ocak çok merak ediyorum 🥰 13+ 4 ken falan gideceğim görür mü, tahmin mi eder ya da tahminse bile söyler mi artık bilemiyorum 🤭