Nuriay Benim son adet ocak 16 bir cinsiyyet hesaplayan abla var o herkeste dogru cikiyo sayfasindada paylasiyor filan. Bana erkek oldugunu soyledi. Ocak ve şubat ayi erkek dedi. Sizde cinsiyet bellimi ?
sulesaniyar aychaa ikili testten nasıl anlaşılıyor acaba bende ikili test yaptırdım ama doktor bir şey demedi acaba görselini atsam sizinkiyle aynı mı bakma şansınız var mı 🙏
Kubgkm Nuriay benmde 1 ocak canım hala belli olmadı inşallah 15 inde randevum var gösterirse öğrencem
Fyzabsra__ Kubgkm Benimde 1 Ocak canım geçen hafta cinsiyete kız gibi dedi doktorum netleşmesini bekliyorum 🌸🥰
Ttugceeli Kubgkm gittiğim doktor bacak arasına bakmadan biliyor. 2. Kızımda 11 hastalıkken söyledi değişmedi
Oziblog Nuriay Çin takvimine bakarak demiştir, benimde bugün baktılar Çin takvimine 19 Şubat son adet tarihim erkek çıktı
gamzebngaa_dmr Nuriay benimde son adet tarihi 3 Ocak banada herkes ve bütün uygulamalar erkek diyor inşallah erkektir bir kızım var birde oğlum olsun inşallah 🙏 🥰 öğrenen varsa yazsın son adet tarihi Ocak olanlar 🙏
Tansutumer gamzebngaa_dmr benim de 3 Ocak son adet tarihim ♥️ Doktorum görebildiğini söyledi %90 erkek dedi cinsiyetimize
Gny18 Nuriay 13 ocak son adet tarihim yarin randevum var insallah soyler meraktan çatlayacagim yoksa 😅