FeriDee designermom benim serklajim yok ama bnde de kısalık var. Bazen Bazen alttan baktılar açıklık var mı diye oda ondan sonra karından bakıldı. Özele gittim sürekli alttan bakıp rahmi zorlamaya gerek yok dedi bakmadi.
designermom FeriDee evet bugun benim doktorum da serklajdan sonra zorlamak istemiyoruz ondan karından bakıcam dedi hatta progestani da ağzından kullan mutlaka dedi
FeriDee Funday35 serklaj mısınız? Aynı benim gibi 31 e kadar gelmişsiniz masallah en kısa kaç ölçüldü? Bugün dra gittiniz mi
mhndshnm designermom geçmiş olsun sizin kaybınız rahim ağzı yetmezliğinden değil o zaman. Çok dikkat edin bol bol dinlenin zaten haftanız çok iyi geçmiş olsun 🙂
Seyoelif bende 25 haftalığım şu an 15+4 te oldum 10gün sonrasında alttan baktılar bi daha da alttan bakmadılar canım.karından bakmayla birbiirine çok yakın sanırım
_Sahra siringokce merhaba bende 16 haftalık hamileyim 3 hafta önce serklaj oldum dikislerime hiç bakmadı doktorum rahim ağzı uzunluğunuda ölçmedi tercih etmediğini söyledi benimse icim içimi yiyor çünkü bir ara kasılmalarim oldu ve şuan hafif ağrım var alttan sizdede oluyormu
designermom _Sahra ben iki dün gittim doktora vajinal muayene etmeyi tercih etmiyoruz serklajdan hemen sonra dedi bana karnımdan baktı ultrasonda da dikişi bile gösterdi her detayı anlattı kendisi perinatolog zaten ona cok güveniyorum
_Sahra papatya56 peki o haftalarda hiç kasilmaniz oldumu veya ağrı batma bende şuan hafif alttan ağrı var baktırmak istiyorum dikislerime fakat doktorum tercih etmiyor siz nasıl bir süreç geçirdiniz
Aydogdu2 designermom 14 haftalikken serklaj oldum 21 +5 ilk önce hep alttan muayene oldum çok iyi bir perinatolioga gittim onunda söylediği vajinal muayene kesin her kontrolde ol demişti
designermom Aydogdu2 ben dün gittim doktora vajinal muayene etmeyi tercih etmiyoruz serklajdan hemen sonra dedi bana karnımdan baktı ultrasonda da dikişi bile gösterdi her detayı anlattı kendisi perinatolog zaten ona cok güveniyorum
_Sahra designermom benim doktorumda rahim ağzında bir sıkıntı varmı dediğimde şuan ultrosonda gözükmüyor rahim agzin kapalı dedi 2 hafta önce tabi servikal yetmezlikte gün günü tutmadığı için insan hep şüphede kalıyor birde benim akıntı rengim sarı maalesef doktorum takibe alalım dikişten dolayı olabilir dedi sizde de sarı renk akıntı oldumu
designermom _Sahra benim olmamıştı akıntım hic normal bir kontrole gittiğimde doktorum kısalığına bir bakalım dedi o şekilde ogrendik
_Sahra Hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz acaba ogrenebilirmiyim kendi doktorum alttan muayene taraftarı olmadığı için iyi bir doktor arayışındayim şuan en azından bir kerede olsa dikişlerim sağlmmi baktırmak istiyorum