Kızlar patpattan alışveriş yapan var mı, kalitesi nasıl, ne aldınız, aldıklarınız ne kadar tuttu, parça başına ne kadar gümrük ücreti ödediniz? Alışveriş yapanlar bi el atabilir mi 😂
Patpat
Yok mu alışveriş yapan
Doga_deniz ben bir kere alışveriş yaptım şansıma o xaman ilk alışverişe kargo bedavaydı kargo ücreti ödemedim 20 gün içerisinde geldi. Ama beden konusu tuaf oldu 3 yaş sipariş verdim 1.5 yaşındaki oğlum için anca oldu şans eseri🤣 çok çok büyük bir beklemtim yoktu o yüzden hayal kırıklığı yaşamadım
Doga_deniz Canım ben çoğu kıyafeti oradan aldım ve gayet güzeldi pamukluydu hepsi gümrük ücretini bilmiyorum çünki zaten firmanın olduğu yerde yaşıyorum 2 güne gelmişti bana internete bakarsan yazacaktır ücretleri ama mallarından şüphe etme çok iyi
Doga_deniz ben yaptım. Şahane çıktı hepsi 🙈
kubrakokcan nerden sipariş verdiniz😊 adı nedir
ikicocukmeselesi bana da bi geliyolar al gitsin nolacak diye geri gidiyolar 😅
Biroglanannesiii firma nerdeydiki yurtdışından geliyodu sanki türkiyede yaşamıyo musunuz
kubrakokcan Görüntüler de çok güzel de fiyatlar nasıldı siz aldığınızda. Kur böyleyken bile fiyatlar normal geldi bana aslında ama gümrük ücretini merak ediyorum kargo ayrı o ayrı mı kargo gelince mi veriliyo nasıl oluyo
Doga_deniz Yok canım Amerika’da yaşıyorum ben
- Düzenlendi
Biroglanannesiii size bedava gibi geliyodur zaten bu tarz şeyler 😂
Doga_deniz Yok burda da kargo parası var sadece daha hızlı geliyor 😂
Doga_deniz ben alırken ilk üyeliğe özel %80 indirim ve ücretsiz kargo vardı. 53 TL ye çok güzel 6 tane kıyafet aldım kızıma
kubrakokcan aa çok güzel çok da ucuza gelmiş güle güle giysin minnoş