Kızlar patpattan alışveriş yapan var mı, kalitesi nasıl, ne aldınız, aldıklarınız ne kadar tuttu, parça başına ne kadar gümrük ücreti ödediniz? Alışveriş yapanlar bi el atabilir mi 😂

Doga_deniz ben bir kere alışveriş yaptım şansıma o xaman ilk alışverişe kargo bedavaydı kargo ücreti ödemedim 20 gün içerisinde geldi. Ama beden konusu tuaf oldu 3 yaş sipariş verdim 1.5 yaşındaki oğlum için anca oldu şans eseri🤣 çok çok büyük bir beklemtim yoktu o yüzden hayal kırıklığı yaşamadım

Doga_deniz Canım ben çoğu kıyafeti oradan aldım ve gayet güzeldi pamukluydu hepsi gümrük ücretini bilmiyorum çünki zaten firmanın olduğu yerde yaşıyorum 2 güne gelmişti bana internete bakarsan yazacaktır ücretleri ama mallarından şüphe etme çok iyi

kubrakokcan Görüntüler de çok güzel de fiyatlar nasıldı siz aldığınızda. Kur böyleyken bile fiyatlar normal geldi bana aslında ama gümrük ücretini merak ediyorum kargo ayrı o ayrı mı kargo gelince mi veriliyo nasıl oluyo

Doga_deniz ben alırken ilk üyeliğe özel %80 indirim ve ücretsiz kargo vardı. 53 TL ye çok güzel 6 tane kıyafet aldım kızıma