Doğum hikayemi yazmak nasip oldu çok şükür çok uzatmadan kisaca yaziyim 😊buarada ikinci gebeliğim 21/03/2022 tarihinde gece bebeğin aşağı doğru baskı yapmasıyla uyandım çok baskı yaptığı için sık sık tuvalete gittim sabah 7 :30 ta sancım başladı böyle adet sancısı gibi ve 5 dakikada bir gidip geliyordu öğlen saat 1 e kadar bekledim birden sonra eşimi aradım hastaneye gidelim diye ve saat 3 te çam sakura hastanesine vardık çatı muayenesi oldum açılmanın olmadığını söylediler ama nst de sancı az çıktığı için eve git sancın çoğalınca öyle gel dediler hastaneye nin dışına çıktım sancım gitgide çoğalıyor onu farkettim gitmedim eve 4 saat boyunca hastanede yürüyüş yaptım o sırada tabii sancılarım gitgide çoğalıyor du 4 saat boyunca hastanede kaldık ondan sonra eşim dedi ki son bir kere git muayene ol ona göre eve gidelim ev uzak olduğu için tekrar dönmek zorunda kalmiyalim diye saat 19:00 da tekrar girdim ve açılmamın olduğunu söyleyip hemen yatışımı yaptılar ve 1 buçuk saat sonra açılmama baktı ebe 8 cm olmuş tu bir kaç sancının gelmesi ile ıkınma hissi geldi 4 5 ikinmayla kızım doğdu 🤗 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah