_tulayb26 şuan 24 haftalığım merkez cihangir e gidiyodum ama hiç ısınamadım hep baştan salıyormuş gibi geliyo salı günü hospital e gidicem ilk defa melis koca ya iyi diyolar bi denicem bakalım deneye deneye dopumu bulcam gibi 😃😃 yüzyıl hastane olarak da çok güzeldi ama hem nst hem muayene ücretleri vs çokk pahalı bide ikiz diye herşeyde ekstra para istiyolar ben kızıma 2200 e sezeryan olmuştum 2 buçuk sene önce düşün. Ben çnce devlete gidiyosun ilk hamileliğimde ama bi gün çok ağrım olunca acile gittim haftasonu yüzyıla orda Cemal beyle denk geldik 34 haftalıktım ve suyum tamamen bitmişti çocuk da iki kilo bile değildi devlette hiç söylemediler bana bişey ama cemal bey iki gğne bir kontrole çağırdı serum iğne vs çookk şükür sevecenliğiyle ilgisiyle kızım küvezde de kalmadı 36 haftalıkken sezeryanla almak zorundayız artık dedi ve 2600 doğdu düşün iki haftada önerileriyle vs çok güzel kilo da aldı ve küvezde de kalmadı sabah saatinde oldu benim şuan bilmiyorum ama o zaman haftasonları bile çalışan tek doktordu haftamın her günü hastanedeydi ve telefonundan her zaman ulaşabiliyordum doğum sonrasında da ilgisi çok çok iyiydi