Dodikinannesi1 Tugbafzli 40 oldum canım gelen giden yok salı günü çatı muayenesi yapcak eğer açıklık varsa suni yoksa sezeryan yapcakmış ama 42ye kdar bekletcek
Tugbafzli Dodikinannesi1 Yani 40 oldukdan sonra mi suni sancı veriyor bende 40 dan fazla beklemek istemiyorum Bide son haftalarda her gittimiz de mi çatı muanesi yapiyor ben onu hic sevmedim ya canim acidi
_tulayb26 Tugbafzli son haftalar da her gidişte mi çatı muayenesi yapılıyor bunu bilen var mı acaba bende merak ettim
delicea Baaharrr eğer özel düşünürsen yüzyıl sehere han. Gidiyorum çok memnunum hemen her konuda her saatte yardımcı oluyor
_tulayb26 Tugbafzli nst 50₺ diye biliyordum bak 70 olmuş püüü kız bide her hafta çatı muayenesi çok kötü be amaaan valla
Tugbafzli Nurgl9092 Canım doğum yaptin mi sen doğum yapinca odaya cikinca o odada duş imkani falan varmi acaba
Nurgl9092 Tugbafzli doğum yapmadım canım 40+5 oldum bekliyorum hala yarın gidicem bakalım ne dicem doktor .Özel oda canım duş var hatta emzirme yastığı da hediye ediyorlar diye biliyorum arkadaşım ebe benim yüzyılda o söylemişti