Tubanurrr25 Ayyccaa bayaaa geç öğrenmişsin kız 😂😂 ben 6 haftalık öğrenmiştim tüm belirtiler var bende biraz zor geçiyor hamileliğim 😂 bana arkadaşlar doğunca mı cocuktan haberin olacaktı diyo 😂😂
_tulayb26 Tubanurrr25 25. Haftadayız bakalım bizde erkek ama biz 20. Haftada öğrendik erkek olduğunu 😂ilk bebiş olacak Allah nasip ederse 🤲🏻♥️
93Hll93 _tulayb26 daha öncesinde göstermedi mi bende 19. Haftadayım ama bir kız dediler bir erkek halen belirsiz 😅
-MinikveAnnesi- Tubanurrr25 14. Haftadayız 12. Haftada ki tahmine göre erkek ve ilk gebelik bakalım erkek olarak devam edecek mi😂😂
bilginsmomm Tubanurrr25 hahah teşekkür ederim evet normal doğum 🤰 yarın kontrolümüz var beyefendinin gelmeye niyeti yoksa haftaya suni sancı ile doğum başlatılacak🤷🏻♀️💖
EyLina İkinci gebeliğim. Bilmiyorum cinsiyetini daha. Erkek yılı mı diyorsunuz geçen sene de öyleydi çoğu anne erkek bebek sahibi oldu 😇💙
Sinem0303 Tubanurrr25 ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH bende 31 haftalık erkek annesiyim benimde ilk🥰
Tubanurrr25 Sinem0303 aminnn hepimize biran önce nasip eder ve ağlamayan iyi huylu akıllı sağlıklı bebekler nasip eder mavlam