Rosea Bebişim yay ya da akrep burcu olcak ama yüzde 90 akrep gözüküyor kız erkek anneleri karakterleri nasıl oluyor ♥️ eşim akrep erkek akrep çekilmiyor ♥️🤣
Deva22 Rosea valla ben de akrebim bence kadını da çekilmez 🤣 Allah’tan eşim yumuşak başlı yoksa çok zor bence benle birlikte olmak 🤣
Kizilkafaa Rosea akrep kadını da akrep erkeği de çekilmiyor anacım, kendimden biliyorum. Akrep kadını cok zor 😂
Ecoli28 Valla ben akrep burcuyum, annem çok memnundur benden 🙈 hatta senin gibi 10 tane daha olsaydı keşke der 🙈iyi özelliklerim saymakla bitmez 🤪 kötü özelliğim çabuk sinirlenmem olabilir biraz da kindar olabilirim 😬
Yarenvekardesi Rosea kızım akrep çok fena bebekligi çok sessiz di ama 2yastan bu yana perişaniz çok yaramaz inatçı . Tutturuyorsa biseyi mutlaka alır
2anneoluyorum Rosea eşim akrep erkeği ben yay kadını 😅😅 vallahi bana kalırsa yay olsun on numara insanimdir 😅😅 eşimde iyi hosdur ama sinirlidir inatçı kinci ve aşırı kıskanç oluyorlar 😅😅
Deva22 Rosea sıkı tut 🤣 ay şaka Maka akrep de çok güçlü bir burç kendi ayakları üzerinde duran kendinden emin mis gibi bir kız olsun 💪