Kebelekim Semrasular 18 Ağustos gözüküyor uygulamada doğum tarihi 🥰 ama ben karar veremedim normal sezeryan vs diye , Perşembe günü detaylı ultrason var bakalım ordan sonra cinsiyeti de tam otursun ardından karar veririm
Semrasular Kebelekim ben epidural iğneden korktuğun İÇİN normalde istiyorum yoksa kesi ameliyat beni korkutmuyor. İğne sonradan inanılmaz bel ağrısı yapıyormuş bazıları kalıcı oluyormuş o yüzden şuanda normal İÇİN ne gerekiyorsa yapıcam ama tabi yine kararı bebeler verecek 😁
Beyzossb Kebelekim ayy bizim de 18 Ağustos görünüyor 🤍 Cumartesi günü detaylı ultrasona gideceğim ben de 🧡 kızçemi görücem inşallah
EmineRdvan14 Semrasular 21+4 deyiz 12 Ağustos doğum gözüküyor bı sıkıntı yok şükür uzun süre ayakta kalamiyorum şimdiden ayaklarım ağrıyor
Semrasular EmineRdvan14 yavaş yavaş yürüyüş yap canım benimde sen gibiydi yürüyüşlere başlayınca geçti çok faydası oluyor ben soğukta bile mont şal alırım üzerime çıkarım 7-8 bin adım yapıyorum yetiyor
Ayfa_1 24+2 deyim ben de 24 Temmuz gözüküyor doğum hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla gelsin hepsi inşallah 🙏🏻 Ben de çok idrara çıkıyorum 🥴
Semrasular Ayfa_1 en büyük sorunda o ya 🤣 bide ben duvar kenarında eşim kapıya yakın yatıyor resmen odayı tavaf ediyorum her gece 🤣😂
Melikeex Ayfa_1 bende 24+2 yım benimde 24 temmuz kuzum Rabbım saglıkla kucagımıza almamızı nasıp etsin ınsallah 🙏❣️
Gorkeminannesi Karelinannesi mecburi degil ama cok onemli olduğunu düşünüyorum ikili uclu testler seker yüklemesi flan yaptirmiyorum ama detaylinin önemi büyük bence… özele gidicem medical park perinatoji bölümü 700 liraymis prof. Dr. bakicak 🤗
Tatlisannedilekk Semrasular 21+3üz oğlumla 1buçuk yaşında abimiz var bide, bu 2.hamileliğim💙 günler çok hızlı geçiyor
mrcmrc1903 Gün içinde işteyken hiçbir sorunum yok hamile olduğumu bile unutuyorum ama akşamları bi ağırlaşıyorum akşam yürüyüşlerine başlamak lazım sanırım🐥 20+2
Semrasular mrcmrc1903 kesinlikle yürüyüş şok faydalı. Ben ankarada yaşıyorum buranın soğuğu inanılmaz oluyor sıcaklar başladığımdan beri yürüyorum resmen hafifledim açıldım.
ebrarr002 Bizde 17 temmuz 😍gözüküyor 25+2 son bir haftaya kadar herşey iyiydi ama son bir haftadır birden bire göbeğim çıktı ve belim çok ağrıyor haliyle tüm enerjim gidiyor
zeynepdurunun_annesi ebrarr002 Bizim de doğum 18-19 Temmuz gözüküyor ama normal doğum için söyleniyor sanırım bu tarih o yüzden bayramda doğurcam diye çok korkuyorum 🥺
busrafsar 26 haftalık oldum el ayak şişmesi uyuşması başladı bide sağ kaburgam acıyo sanırım bugünde hast oldum öksürük başladı 😲 çok güzel geçiyor 😁
Minikanne123 Semrasular 21+3 den Aleykümselam 😌eksik tamamlamaya başladık 19 Tenmuz gibi gözüküyo inşallah 🌸
533460 Minikanne123 19 temmuz mu benim 21 arti 2 uygulama 14 ağustos gösteriyor ben mi yanlış hesapladım acaba 🙈
gozgozanne Semrasular ben de 22+1 genel olarak güzel geçiyor 🤗 ama.arada karın ağrısı gibi oluyor size de oluyor mu karın gerginlesiyor sanki
Semrasular Busssx sağlıkla kucağıma alalım inşallah. Büyüyor minikler 🥰 benimde yemekten sonra belli oluyor açken çok rahatım ama bebekom kalk yemek ye diye içerden tepiniyor 🤣
Semrasular Gamzekrem o bel ağrısı bende çok erken başladı canım nerdeyse 16.haftamda uyluk ağrısı çekmeye başladım ama sanırım alıştı vücut ilk başlarda çok rahatsız oluyordum😅
Semrasular Gorkeminannesi detaylıya geçen hafta girdik çok şükür güzel geçti sizde güzel haberler alırsınız inşallah 🥰