Demetnil Benimde 21+4 ogluşumla 4. Doğumum olcak Allah’ın izniyle hepsi normal doğum oldu Buda normal doğum olcak Temmuz sonu Ağustos başı gibi dedi doktorum
Ezgicck Semrasular benimde 13 temmuz gözüküyor bakalım 🥰 ateş basmaları dışında şükür çok iyi geçiyor hiç zorlamadı kızım başından beri beni rahat bir hamilelik geçiriyorum 😊
ebrarr002 @zeynepdurunun_annesi ben başka şehirde yaşadığım için bayrama denk gelirse yanıma gelecek hiç kimse yok ne benim ailem ne eşimin ailesi ama Allah kerimdir diyorum
Karacaaa Semrasular temmuz sonu Ağustos basi uygulamaya göre tabi bı supriz olmazsa erken gelmezse çünkü ilk doğumum 36 haftalıkken oldu ins tam vaktinde sağlıklı bı şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏
Yoncaasakin Semrasular Temmuz sonu gözüküyor bizimki de 23+4 üz şu an ara ara ağrılı bol idrara çakmalı ve içimde kıpır kıpır bi bebişle zaman geçiriyoruz işte ☺️
zynpdmrl Semrasular aynıyız canım bizde oğluşumla 21+4 deyiz çok şükür rahat bi şekilde geçiyor artık ilk 3,5 ay zorlasada 😂😍
Minikanne123 edis22 yok canım beklenmiyo arkadaşım haftaya 37 de yapıcak 38 de sezeryan olan da var sanırım
Pp0634 haftayadyız oğluşum la idare eder mide yanması ve bel ağırları dışında çok şükür iyiz 8-14 Ağustos bizde 👼