Deletedmom622772 benimmdunyamm valla aynen çatlak falanda ne kadar az o kadar iyi şimdi 23 haftalık ortalama şöyle 30’lara gelene kadar biraz rahat geçirelim İnşallah 😂😂
Semrasular mercimegin_annesiii benimde tam tarih belli değil zaten doğumun tam tarihi olmaz bana göre zamanı geçince sezeryan eğer bebek zamanında gelirse normal doğum olur ama çok heycanlı o günü düşünmen bile 😁😁
Semrasular babyninannesi hepimizin ortak noktası inanırmısın eşime sahur hazırlamak kalkıyorum o saate kadar 2-3 kez WC gidiyorum sonra yatmadan bidaha sabaha karşı bidaha hamilelikte şuanda en sıkıntılı olduğum durum 😅🤣
didnr_ Semrasular 20+1 haftalıktan selamlarrr oğluşumla😊 doğum ağustos 22 gözüküyo bel bacak ağrısı hariç güzel geçiyo
SeymaYC Semrasular merhaba biz de 22+1′iz oğlumla:) temmuz sonu Ağustos basi gibi kısmetse gelcek. Midem çok yanıyor ve bu aralar yatarken sırtım ağrıyor onun dışında iyiyim çok sukur :))
Semrasular SeymaYC benimde mide yanmam var iki yastık ile yüksekte yatmay çalışıyorum biraz daha rahat oluyor 😁
_sfye_ Gamzekrem benim de 19 temmuz ama gelişimine göre 6 temmuz görünüyor ☺️ Bel ağrısı ayakta durunca oluyor değil mi. En fazla 10 dk sonra başlıyor bel ağrısı baya fena.
Gamzekrem _sfye_ evet yaa gezınce baslıyo ayagım kasılıyor sankı benımde oyle normalde 18 temmuz ama doktor 6 dıyor
Demetnil Benimde 21+4 ogluşumla 4. Doğumum olcak Allah’ın izniyle hepsi normal doğum oldu Buda normal doğum olcak Temmuz sonu Ağustos başı gibi dedi doktorum
Ezgicck Semrasular benimde 13 temmuz gözüküyor bakalım 🥰 ateş basmaları dışında şükür çok iyi geçiyor hiç zorlamadı kızım başından beri beni rahat bir hamilelik geçiriyorum 😊