giomari Merhaba, Bugün 21+3 um ve 21+0 da tetenoz aşısı ilk dozu oldum iki gündür bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum ve çok korkuyorum tatlı yiyip sol tarafıma yattım dinlendim yine hissedemedim bu dönemde bunu yaşayan oldu mu
Semrasular giomari 21 ve 22. Haftadan sonra benimde daha çok hareketlendi aşıyla alakası yok 😁 bende 20.haftamda aşı oldum ve o haftadan sonra inanılmaz hareketli oldu artık hep öyle olacak merak etme o senide daha çok motive ve mutlu ediyor 🤩🥰👼
Ozgeozgul giomari sanırım aşıdan sonra hissedemediğinizi yazmışsınız bende aynısı oldu 2 3 gün çok az hissettim bende endişelendim ama sonra coştu :)
Haticecebrail21 giomari benim de vurdugum gun bebegim hareketsizdi 2.gun yok denecek kadar seyrekti bence normal bir durumdur korkutmqyin kendinizi
Dilayyyyy giomari bendede aynisi oldu aşı oldum 3 gun hic bir hareketini hisseetmedim emin olmak icin doktra gttm ultrsynda bakıldı bir sorun yoktu send ebi göster istersen icin rahatlar
giomari Semrasular ya evet hissedemeyince endişeleniyor insan birde ilk gebelik olunca bayağı panik yaptım sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
Semrasular giomari amin canım inşallah bu günlerin tadını çıkar bol bol onun hareketlerinden zevk al. Fazla hareket iyidir bebek için sıvısının fazla olduğu ve güzel beslendiğinin göstergesi o hareket ettiğinde şükür ediyorum yüzünde salak bi tebessüm oluyor kucağımda olsa yemek isterim o derece 😅
giomari Haticecebrail21 sanırım genel olarak bu dönemde öyle oluyor daha düzene girmediği için hareketler
Haticecebrail21 giomari dogrudur bende suan ayni durumu yasiyorum 22+4gunluk oldum bebegim dunden beri hareket etmiyor ister istemez vesveseye kapiliyor insan.Birde ben sıkıntılı gebelik yasiyorum kan pıhtilasmam var hergun igne kullaniyorum🙄
_prenses_annesi giomari bende hiç. Hissetmiyorum. Bebegımın haraklerini. Ve korkuyorum. Üstte. Kalsın
giomari Haticecebrail21 Allah yardımcınız olsun hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım yavrularımızı inşallah