Nurgul2358 20 haftada doktorum verdi alinox ismi ve sıvı tablet verse çok güzel olurmuş yanında vitanmin ilacıda verdi
handeozt8 Nurgul2358 normal haftası bu diye biliyorum ama bazıları erken başlayınca benimde kullanmam mı gerekli diye korktum bi an
filtrekahve handeozt8 Kan değerlerine göre değişiyor ben 30. haftamda başlamıştım. Değerler normalse bazı doktorlar müdahale etmiyor düşünce başlatıyor. Ki doğru olanı da bu.
Nurgul2358 handeozt8 dr zaten zamanı geldiğinde söylüyor Ben her ay sağlık ocağında kan veriyorum aslında sonuçlar çok iyidi ama hafif kansızlık var dedi ve başlattı artık sizin sonuçlar nasıl bilöiyorum ama dr yönlendiriyor zaten
Bayancorek handeozt8 13. haftada kullanmaya başladım. Folikasit i kesince,diğer vitamin ve ilaçlara başladık direk. 🌸
handeozt8 filtrekahve geçen ay 11.9 ile 14. 6 aralığında olması gereken değer aralıklarında benim değerim 12. 4 çıkmış heralde fena değil yani eksiye inmedim hiç daha
smglplt1453571 12 haftada başladım gynoferon demir kullanıyorum. Zaten daha öncede demir edsiligim vardır hamilelikten dolayi daha da artti.
Canpolat handeozt8 benim tahlil sonuçlarım hep yüksek çıkar kan Demir vitaminler hiç düştüğünü bilmem hepsi güzel çıktı ama doğumda çok kan giderse düşmesin diye ferrum verdi günde bir içiyorum
Mom727373 handeozt8 Bünyeye göre değişebilir. Benim 33. Haftaya kadar gerek olmadı. Geçen hafta kullandım dokundu bıraktım. Demir oranı yüksek gıdalar yemeye dikkat ediyorum.