karazlem Dilozubuike teşekkür ederim, bende ilk kontrolümde doktoruma sorayım bakalım, inşallah ya gebelik döneminde çıkan bişidir. Gebelikten sonra geçer gider.
Serraee Dilozubuike canım asıl kullanmazsan bebege zararı olur gebelik troidi diye birşey var ve cok sık görülen bir durum doktoruna güVen artık eskisi gibi degil ki hamilelerin de kullanabilecegi bir sürü ilac var.
deryagng Dilozubuike Ben de 10. Haftamdayım tiroidim düşük çıktı tsh 5.7 gibi birşeydi bi hafta ilaç kullandım 3.7 ye düşmüş yeterli bir düşüş değil dedi dün doktorum ilacın dozunu yükseltti ben de endişeliyim hamilelikte tiroid düşüklüğüyle ilgili internette çok fazla olumsuz bilgi geziyor🥺
Dilozubuike deryagng olumsuz bilgileri okuya okuya bende çok kötü olmuştum okuma derim, tuza dikkat et çok fazla kullanma, bol su iç, bide ilacını aksatmadan iç mutlaka inşallah değerin seninde düşer
miyopmom Dilozubuike bekarken demirim dusmustu demir takviyesi yaptiklarinda tiroidimde oldugunu soylemisti ama sinirda demisti doktorum gebeligimde jinekologum kullanmami istedi ilk hamilelikte 25 mg kullaniyodum bu sefer ki hamileligimdede 25 mg la basladik ama 50 mg a yukselttirdi doktor
Dilozubuike miyopmom ben direk 50 mg’la başladım 4,76 civarıydı değerim şimdi 1,70 şükür☺️ İnşallah sende iyi olursun☺️
Pinar0503 Ben ilk hamilelik için kan verdiğimde Tsh 5 çıktı doktorum dahiliye git dedi ama gitmedim ne gibi sorun olabilir 16 haftalık hamileyim
sednrbyr44 Pinar0503 bence kesinlikle aksatmamalısın doktorun ne diyorsa güven ve onu yap sonra daha kötü sonuçlar doğurabilir
Nisa_yvs Pinar0503 Ben 3.1 ile ilaca başladım seninki daha yüksek Bebeğin beyin gelişimini etkiliyor oyuzden kullanman gerekiyordu ihmal etme hemen git
Dilozubuike Pinar0503 gitmende fayda var , tiroit değeri bebek için çok önemli mutlaka bi dahiliyeye görün, çünkü ben 4,5 değerdeyken ilaca başladım
sednrbyr44 Dilozubuike ben de hamileliğimin başından beri tiroid ilacı kullanıyorum şu an 31 haftalık olduk çok şükür bebeğim de bir sıkıntı yok neden zarar versin ki zarar verse zaten doktorlar vermez 🤷🏻♀️
Dilozubuike Pinar0503 ilk 3 ay çok önemli demişti doktorum tiroit hormonu için, bebeğin zeka gelişimini etkiliyormuş ama içini ferah tut geç değildir inşallah 🙏🏼 Hemen ilaca başlar bebişe takviye edersin☺️