seon90 Minigin_annesi0 ondandır kuzum büyük ihtimal arada uzanmayı ihmal etme.🥰🥰 benm çok uzun ayakta dolaşırsam öyle oluyor
Zynp44 Minigin_annesi0 35+1 aynıyız ben bazen çıkacak sanıyorum 😂 dr daha öncesinde de olmuştu sordum normal dedi son haftalar olduğu için
Bursaspor16 Bizimde aynı ya bizde 35+1 deyiz 33 de acılmam oldu biraz korkuyorum o yüzden yine öyle olucak diye bizim kız sabırsız 😀
Aysunmardin23 Kizlar sizde de aniden vajinaya bıçak sağlanması gibi bi ağrı oluyor mu ben 35+1im .yürüyünce,kalkınca sanki aniden bıçak saplanıyor
Annekuzusu_Ayaz Minigin_annesi0 bizde 34 bendede aynı durum var alt tarafıma falan vuruyo artık bide tekmeker sertleşti zaten
Askeryareni Minigin_annesi0 gögüs kısmınla karın arasında elini koyunca anlaşılır indiği dün biraz inmişti bugün baya bi indi
Askeryareni Annekuzusu_Ayaz evet dün biraz inmişti bugün baya bi farkla indi bende şaşırdım Perşembe günü kontrol var bakalım ne dicek
Annekuzusu_Ayaz Askeryareni benimde inmiş biraz bende farkettim 34de benimde 1 hafta sonra randevum ne olacak bilmiyorum ya
Askeryareni Annekuzusu_Ayaz kilosu nasıl bebeginizin Rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Askeryareni Annekuzusu_Ayaz 34 haftalıken 2100 kiloydu haftasıyla uyumlu dedi Perşembe günü gitcem bakalım 36 olcak kaç kilo almış bakalım doktor doğuma kadar en fazka 3 kilo olur demişti