Minigin_annesi0 Kızlar 35+6yız, artık bebek hareket ederken vajinaya çok baskı yapıyo hafif acıyo normal mi böyle olması. Herhangi bi anormallik varmı acaba ya erken gelir diye korkuyorum 🤭 Çarşamba kontrolümüz var doktora da sorarım inşallah.
ElifPeker06 Minigin_annesi0 ayni canım benimde 35 haftalık gebeyim bende bazen kafası çıkacak heralde diyorum bazen cok baski yapıyor
Minigin_annesi0 ElifPeker06 aynen ya açılma oluyo sanıyorum ilk gebelik olunca her şeyden bi kusur arıyorum sanırım🤭
Minigin_annesi0 incisu detaylı temizliğe başladım bitmeden dinlenmek istemiyorum 😆😆 ama yormadan yapıyorum kendimi
seon90 Minigin_annesi0 ondandır kuzum büyük ihtimal arada uzanmayı ihmal etme.🥰🥰 benm çok uzun ayakta dolaşırsam öyle oluyor
drytcvkarsln Minigin_annesi0 dün gece 1 de yatıp 3 de kalkıp sabah 6.30 kadar yatakda oturdum ne sağ ne sol nede sırt üstü yatabildim agladım sinirimden
Bebetonunannesii Benimde aynen öyle oluyor ya okuduğuma göre herkesin aynı demekki normalmıs içim ferahladı walla 😅
heleninannesi06 Minigin_annesi0 bende de durum aynı aşağıdan fırlayacakmis gibi oluyor 🤣 hatta bazen geliyor herhalde filan diyorum zorlanıyorum bu ara fazlasıyla
Alerdinc Minigin_annesi0 aynı canım çok ayakta durunca bir anda uzanınca başlıyor vajinaya mesaneye vurmaya.. Başta korkuyordum ama artık alıştım sanırım. Resmen vajinamı sıkıyorum çıkmasın diye bazen saçma bir psikolojiye girdim 😂
dmlkrcck Kızlar benim ki alakasız olucak ama hurmayı ne zaman yemek lazım ve nasıl yeniyor bu haftalarda
Sedolin Benim hala makat geliş pozisyonda 😞 döner mi acaba ? Kafası sağ kaburgamın altında inanılmaz agri yapıyor kaburgalarıma 😓