Tazee-annee asel35ece sezeryana can feda 😍🤩 ilk sezeryanımdada cok isteyerek oldum 3yıl arayla 2.yi olucam ay sonunda asla fikrim degısmedi 🤩 siz kötü geçirmiş olabilirsiniz demekki doktorunuz hiç iyi degılmıs 🤷♀️ agrı tabiki olur 7kat kesilip 7kat dikiliyosunuz sonucta ama abartıcak bişey yok suan ameliyat iizim bile belli degıl benim 🙄 Durumunuz tamamen doktorun tecribesine elinin hafifliğine baglı
melidi Ne kadar yanlış bir üslup durum degerlendirmesi olmamış maalesef. Çevremde birçok sezaryen ve normal doğum olan arkadaşım var. Kimisi çok memnun kimisi daha az. Bünyeye göre o anki şartlara göre değişir. Zorunlu sezaryen olacak ben dahil birçok kişi var. Kimseyi korkutmaya tedirgin etmeye hakkınız yok. Başlıktan dolayı girdim okumaya. En azından başlığınızı buna göre yapabilirsiniz. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
gamze06ahmet İnsanları korkutmayın ayıptır … beb de sezaryen oldum , asla öyle bişi olmadı , aynı gün ayağa kalkıp , her işi de yapabiliyorsunuz korkmayın anneler içiniz rahat olsun …
mucizegebelik6 asel35ece gözünüzü korkutmak gbi olmasın deyip kotulemenizle korkuyoruz Suan merak etmeyin,, grupta benim gbi panik ve anksiyetesi birçok gebe var. Başlığa hassas yazsaydın başta grip okumazdım
Tugbaycsy Fatma3434 doktora gitmiştim niye ağrıyor diye sorun yok orda dedi sezeryan gibi düşün orayı da kesip dikiyorlar iylesmesi zaman alabilir demişti
Mihriballim Bugün bir hafta oldu bizimde sezeryan olalı bir kez daha nefret ettim sezeryan dan aşırı zor geldi bu sefer
Ecenur1 Aylin_calsknn tavan yapacak hiçbirşey yok canım korkma kendine güven elbet ağrım sızın oluyor normal doğumda nasıl doğum esnasında çekiyorsa sezeryan da da doğumdan 1-2 gün sonra acı çekiyor sun ama dayanamayacak birşey yok daha 19 uma yeni gircem ve 20 gün önce oğlumu sezeryan la doğurdum sadece ameliyat olduğum gün biraz zorlandım ertesi gün oğlum kucağımda çıktım hastaneden eve geldim oturdum emzirdim yani kendine güven korkacak birşey yok evlatlarımız için 1-2 gün dişini sık yeter
zeeynepp19 asel35ece bir günde iyileşmeyi niye bekliyorsunuz ki sonuçta ameliyat geçiriyoruz kesiğimiz dikişlerimiz var. Ben sezeryandan 10 gün sonra rahat hareket etmeye başladım ilk günler tabiki zor geçecek zorlanacaksın çocuğu kucağa aldığımızda zaten o kısma mecbur denk geliyor. Şuan 2 aya yaklaştım ben doğum yapalı tamamen iyiyim çok şükür biraz sabır ve kendinize güçlü olduğunuzu toparlamanız gerektiğini hatırlatırsanız kolay atlatırsınız
yyagmurrsenn Nilist tıp söylüyor, doktorlar söylüyor bilim söylüyor mantık söylüyor :) daraldığını kim söylüyor görümcenizin komşusu mu ? :) size öyle geliyor daralması mümkün değil, maksimum ilk günki ‘’ gibi ‘’ deformesiz eski haline dönebilir.