asel35ece Ayy kızlar bu sezaryen asla akıl kârı değilmiş buna emin oldum 😣😣 ilk doğumum normaldi ve normal doğuma can fedaymış. Gözünüzü korkutmak istemem doğum anında sıkıntı yoktu ama sonrası benim için facia. Karnım çok acıyo kalktım yürüdüm ama oturması dert yatması dert 😣😣 doğru düzgün bebeğimi bile tutamıyorum inşallah sabaha daha iyi olurum. Size tavsiyem kesinlikle normal doğum olsun hedefiniz
Bahar1508 asel35ece ben o kadar normal doğum sancısı cektim ama olmadı seseryana aldılar 7 gün oldu hala sızlıyor gülemiyorum öksüremiyorum hapsıramıyorum Ama öyle zordu ki hic pozitif sezeryan hikayesi felan değil yani cok zor 😂
yyagmurrsenn asel35ece ben beş kere daha doğursam sezaryen olurum… dogum sonrası 7 gün zorlayıcı oluyor yarına geçmeyecek acılarınız ama pozitif yanı vajina deforme olmuyor 😅🥲
Nilist yyagmurrsenn Normal doğumda vajinanın deforme olduğunu kim söyledi. Tam tersi daha da daralıyor.
asel35ece yyagmurrsenn canım bu doğru değil ilk doğumum normaldi ve hiçte öyle deforme falan olmadı. Sezaryenle resmen yarım kalıyorsun şahsen yaşadığımı aktarıyorum bebeği bile zor tutuyorum emzirmek için.
Tugbaycsy asel35ece benim de normal dogurali 2 buçuk yıl oluyor hâlâ normal dikis yerim açıyor şimdi 2.dogumumu sezeryan yapmak istiyorum
asel35ece Tugbaycsy normal doğumda çocuğun kafası çıktığı anda bitti bende her şey. Dikişim de oldu ama hiç ne ağrı ne sızı yaşamadım doğum haneden yürüyerek çıktım
Alerdinc Nilist daha mı daralıyor? 😂 Buna güldüm 😂 deforme olmuyor diyebilirsiniz ama daralıyor demeyin bari ya 😂😂😂😂
yyagmurrsenn Nilist tıp söylüyor, doktorlar söylüyor bilim söylüyor mantık söylüyor :) daraldığını kim söylüyor görümcenizin komşusu mu ? :) size öyle geliyor daralması mümkün değil, maksimum ilk günki ‘’ gibi ‘’ deformesiz eski haline dönebilir.
Burcudvci46 asel35ece Bence bu tarz konuşmalar hoş değil sonuçta hepimiz hormanlarımızın ellerindeyiz ve etkileniyoruz ister istemez herkesin vücut yapısı farklı normal doğumda yapsak sezeryanda her ikisi de zor bence sonuçta içimizden bir insan çıkıyor rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin acıları gelip geçer 🙏🏻
Tomurcuk1 Nilist Yanlışınız var hanımefendi size öyle gelmiş😁 sonuçta sizi fazladan dikmiyor doktorlar kestikleri yer kadar dikiyorlar insanı illa kinusturuyosunuz ama evlendiginizde zaten genişleyen bir organ bebekten sonra nasıl olur bi düşünün benim de ilk doğumum olacak etrafımda ne kadar kadın varsa hepsi sezeryan ol diyor ha tek dertleride söylenilen o genişleme olayı yüzünden
Anniii asel35ece ben 5 tane yapsam hepsini sezaryan yaparım benimki çok pozitifti hastaneden çıkarken kızımı kendim çıkardım kucağımda aynı gün ayaklandim ne öncesi ne sonrası ağrı yok dikiş izi yok göbek yok 1ayda 16 kilo verip eski kiloma döndüm bekar halimden daha ince belim oldu 😂 1 gun sonra aynı doktora Sezaryan olacam ikinci kızımm geliyor dünyaya çok mutluyum inşallah yine öyle güzel geçer herşey
Anniii Alerdinc inşallah canım olumlu düşün olumlu olsun herkesin bünyesi farklı doktorun iyi olması önemli herşey bı faktör sonuçta
Tomurcuk1 asel35ece Bu kadar da berbat bir şekilde anlatılmaz yani sizin canınız tatlı olabilir neden buradaki diğer anne adaylarını korkutuyosunuz en azından başlığa hassas yazın bisey yazın yani sonucta (zorunlu) sezeryan olacak anne adayları var burada ilk kez doğuracak olan var
Aylin_calsknn asel35ece 2 hafta sonra sezeryan olucam sayenizde korkularım tavan yaptı teşekkürler başlıkta belirtseniz keşkede ona göre girip bakmasak
Ecenur1 Aylin_calsknn tavan yapacak hiçbirşey yok canım korkma kendine güven elbet ağrım sızın oluyor normal doğumda nasıl doğum esnasında çekiyorsa sezeryan da da doğumdan 1-2 gün sonra acı çekiyor sun ama dayanamayacak birşey yok daha 19 uma yeni gircem ve 20 gün önce oğlumu sezeryan la doğurdum sadece ameliyat olduğum gün biraz zorlandım ertesi gün oğlum kucağımda çıktım hastaneden eve geldim oturdum emzirdim yani kendine güven korkacak birşey yok evlatlarımız için 1-2 gün dişini sık yeter