user124578 birmelekikievlat Allah ne verdiyse o oluyor canım 😂 bende ikinci kızıma hamileyim ama taktik filan yok
Asima birmelekikievlat bende bir yerde okumuştum yumurtlama öncesi olan ilişkiden kız olurmuş yumurtlama ve sonrası ilişki yapmayın deniliyordu 😀
Hande123- Nurcin doğru uygulayamamışsınızdır veya yumurtlama gününüzü kaçırmışsınızdır.Arkadasımın eşi bedelli askere gitti yani uZUN Bi süre beraber olamadılar,eve geldiği gece tek kezle hamile kaldı,erkel olduğunu tahmin ettim ki erkek oldu
Nurcin Hande123- 3 ay araştırdım cnm.. adetim 28 gün… Hiç şaşmaz. 14. Gün net. :)) bilmiyorum ya ben hala kısmet diyorum..
Anniii birmelekikievlat Allah neyi nasip.ederse o oluyor canım benim bir kızım var ikinci erkek olsun istiyordum.ama.tabi önce sağlıklı olsun ikincide kız çok şükür iki kızım olacak dahada çocuk yapmam bitti😂
eymeninannesi123 birmelekikievlat ben yumurtalara tarihinden önce hamile kaldım ve yumurtalama gününe kadar ilişkiye girmedim adetten hemen sonra hamile kaldım mesela 10 Eylül adetim 15 inde temizlendim ve 17 sinde ve 19 21 bu günlerde ilişkiye girdim ayın sonuna kadar da hiç olmadı bende kız istiyordum bu yüzden hep sol tarafıma yattım öyle derler ne kadar doğru bilmiyorum tabi bı oğlum var şimdi kızıma hamileyim 🙏🏻☺️ Rabbim inşallah gönlündeki ni nasib eder
nese-kasap eymeninannesi123 bende hep adetime son günler denemiştim bir türlü hamile kalamadım oğlum olsun istediğim için ama olmadı bizde saldık tarihe bakmadık şimdi üçüncü Kıza hamileyim demekki böylesi hayırlıymış 1.5 sene olmadı bebişim
CansuDRY birmelekikievlat Yumurtlama gününden 3-4 gün önce tek ilişki ile kız olma ihtimali yüksek. İlişkiye devam edilirse erkek sperm hücreleri de yetişmiş oluyor yumurtaya. Bu yüzden tek ilişki. Tabii bebeğin tutma ihtimali düşüyor. İki kızıma bu şekilde hamile kaldım. Oğluma da yumurta çatladıktan sonra tek ilişki ile hamile kaldım. Doktorla yumurta takibi yapmıştık. (Tabii her iki durumda da farklı bir cinsiyet olma ihtimali devam ediyor ama yumurtlama öncesi kız, yumurtlama sonrası erkek ihtimali daha yüksek.)
Elvanguzel birmelekikievlat en güzeli duadır Allah’ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat kız bebeğim olsun istiyorum diye dua edebilirsiniz Rabbimin yeterki iste diyor hayırlısını sağlıklısıni gönlümüzden geçenin kız olduğunu diye dua edin derim benimki oldu.
deryarslan00 Hacerrrcakmak olabilir canım benimki baya eskiydi annemden kalma evlenceğinde okumuş o da bende evlenirken vermişti 😌 Kendim almaynca hatırlamıyorum yazar falan ama okumuştm çok iyi biliyorm öyle şeyler yazdığını
sherwoodTR birmelekikievlat ilişki pozisyonunda bayan altta olursa kız, bayan üstte olursa erkek olurmuş diye okumuştum. Sebebi de spermin y hücresi x e göre daha hızlıymış. Bayan üstte olursa daha derin birleşme olacağı için Y hücresi yumurtaya X den daha önce ulaşıyormuş ve erkek olma olasılığı daha fazla oluyormuş. Doğruluğu tartışılır tabi. Ben sadece bir yerde okumuştum
1299 birmelekikievlat aynn bnde cok ıyı anlarım canım bnımde ıkı oglum var sureklı ama sureklı dua edıyorum hayırlı saglıklı bı kızım olsun ınş dye büyük oglum 7 yasında o bıle her ezan okundugunda her aklına geldgınde sürekli dua edıyor bebegımız kız olsun dye herkes soruyordu 3. Istyomusun dye kız olacagına garantim olsun hemen derdım hep suan 16 hftlık hamıleyım gecen cuma gunu dr sankı erkek gıbı ama emın degılım sonra bakalım dedı😀nasıp artık hayırlısı olsun sağlıkla eger olmazsa cok çabaladgın ıcın olmaz dyo annemde😀
Anne12 birmelekikievlat tam net hatırlamıyorum ama bu forumda gene okumuştum. Tam yumurtlama gününde beraber olursanız erkek olurmuş ama yumurtlamadan 2 3 gün önce olursanız kız olurmuş diye hatta bilimsel olarak da kız çocuk spermleri uzun süre canlı kalabiliyormus ama erkek için olan çok dayanıklı değilmiş o yüzden tam yumurtlama günü beraber olursanız erkek tutarmis tarzında bir yazıydı ama iyi araştırın ne kadar doğru hiç bilmiyorum.
Fadime99 iki_tospik_annesii 🤫🤫🤣🤣🤣olir inşallah canım benim, sağlıklı olsun da ne olursa olsun kız 😍❤️❤️🙏💋
Princessmom birmelekikievlat yumurtlama öncesi ilişki ve süt ürünleri yönünden eşininde seninde beslenmen bolca Meryem suresi okuman. Tabiki bunlar ihtimal Allah nasip ederse olur Bir kızım var şuanda hamleym bebegm erkek bizde erkek istemiştik denedk bseler şükür nasip etti rabbm