haklisinesracim birmelekikievlat kocan da sen de bol bol meyve yiyin proteini azaltın bi de havuç yemek kız bebek olmasını kolaylastiriyormus özbek bir arkadaşım söyledi annesi 4 erkekten sonra kız istemiş bunları yapmış
Hande123- Nurcin erkek de şöyle,yumurtlama gününe kadar hiç ilişkiye girmeyip spermleri biriktirip,yumurtlama gününde birikmiş spermleri kullanıcaksınız
Hande123- Mrvnr123- benim anlattığım formülle kız veya erkek bebek sahibi olmak sizin elinizde oluyor tabi düzgün uygulanırsa.Çevremdeki herkes bir kız bir erkek çocuk sahibi oldu bu yöntemle
Mrvnr123- Hande123- Bn inanmıyorum o yöntem bu yontem şahsen o kişilerin nasibinde varmis Allah nasip etmiş Allah ol derse olur Rabbım nasip etmeyecekse istersen 1000 yöntem deneyin yinede olmaz Rabbım bilir.Nasip kısmet hersey .
Princessmom Hande123- evet canım doğruluk payı bizzat bende denedm. Eşim suriyede görevdeydi 3 ay geldiği gün benm yumurtlama günüydü takip ediyordum zaten bebek istyorduk bende bu durumu eşime dedm sakın kendini tatmin etme birikmesi lazımmıs dye şuan 22 haftalık hamleym erkek. 1 kızım vardı erkek istiyorduk şükür olfu
Deletedmom_110 Meryem süresini duymuştum dene istersen Allah tan istemekten ve dua etmekten başka yolu yok bunun.
Fadime99 birmelekikievlat bu defa da tuz ye o zaman 🤣🤣🤣 şaka yapıyom ha aman aman tuz yime sakın, Allah gönlüne göre versin 😁
Gulguzelim birmelekikievlat var şimdi abdest alıp namaz kiliyorsun sonra Allaha yalvariyorsun.yada elma ye olur😂😂
Guzellerbebek birmelekikievlat cnm ovulasyon testiyle yumustlamanaa bakmalisim biebenimgunlugu var instgram yotubede onu takip et orda yaziyor yumustlamadan 2 gun once iliski sonrasinda korunacaksin bu sekilde kiz oluyormus erkek spermleri daha hizli gittigi icin 24 saat icinde erkek spermi öluyormus dr da dedi aynisini benimde iki oglum var keske bana gelseydiniz filan yapdi yumurtlamadan 2 gun once iliski sonrasinda korunmaniz lazim dedi o sekilde kiz oluyor cin takvimi bilmem sol yana yat filan bunlar sacma batil inanç bi dahakini bende oyle yapacam gittigim dr da kocaeli daricada hosptalparkda melis kocaya gittim o soyledi
birmelekikievlat Mrvnr123- doğrundiyorsun canım tabiki de öyle ama mesela spermlerin hızı yavaşlığına göre durunlar ayarlanabiliyor sanki ihtimal bir tık yüksek oluyor ama Allah nasip etmez olmaz orası çok ayrı 🙏🏻
deryarslan00 birmelekikievlat en başta Rabbim bilir tabiki ne hayırlıysa onu versin sağlıkla kız hasretini de dindirsin inşallah 🤲😌 bende bi kitapta okumuştm evlilik ilmihali ama tam adını hatırlamıyorm evlenmeden önce cinsel hayat için okuyordm orda kadın ve erkeğin hangisinin önce boşaldığına bağlı bebeğin cinsiyeti ve kime benzeyeceğini anlatıyordu 😂 ne kadar doğru bilmiyorum 🙊😂
Asel2520 birmelekikievlat sen kız istiyorsun bizde de eşim erkek istiyor zaten neyi istersen o olmuyor yinede çok şükür rabbim layık gördü verdi bir kızım var birde ikiz kızlara hamileyim 😊 rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Hande123- Nurcin doğru uygulayamamışsınızdır veya yumurtlama gününüzü kaçırmışsınızdır.Arkadasımın eşi bedelli askere gitti yani uZUN Bi süre beraber olamadılar,eve geldiği gece tek kezle hamile kaldı,erkel olduğunu tahmin ettim ki erkek oldu
Damla1995 birmelekikievlat ahhahaha 😁 bendede 2 oğlan mevvut. 3.ye hamileyim 10 haftalık bakalım sansimiza ne gelecekk rabbim saglik versin önce tabi ama kızda guzel olurdu 🙈 erkek hissediyo olmama ne demeli 😝🙃💙
nese-kasap birmelekikievlat ben üçüncü kızı doğuracam ama nasıl becerdim bilmiyorum bende bi oğlum olsun istemiştim ama nasip