Czn2105 Gorkim bende başıma gelene kadar hiç kimseden duymamıştım hep kese gelişmedi veya kese boş diye çok duydum ama böylesine rastlamamıştım ama başıma geldikten sonra herkes anlatmaya başladı bende de olmuştu diye bence yediklerimizin katkısı çok 😞😔
Gorkim Czn2105 evet forumda bir çok arkadaştan duyuyorum benimde 8+4 de kalbi durdu . Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Czn2105 Aslanmom1 ay sizden de merakla haber bekliyorum inşaAllah gönlünüze göre olur. İlk gebeliğimde adetime 5 gün kala normal testte de etken gebelik testinde de çıkmıştı
Aslanmom1 Czn2105 Benim ilk gebeliğimde döllenmeden beri kasık ağrım vardı resmen yumru şeklinde hissediyodum onu adete 2 gün kala çıkmıştı testte ama maalesef kalbi durdu 7. Haftada. Bu aydan umutluyum bakalım inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻🌸
Czn2105 Aslanmom1 doktorunuz kalbi durduğu içim herhangi bir şey dedi mi benimki kromozomla alakalı demişti. Ama kese 5. Hafta da kalmış gelişmemiş bebek keseye rağmen çok iyi gelişmişti ama kese oksijensiz bırakıyor falan sığamıyor artık demişti.
Czn2105 Gorkim doktorunuz kalbi durduğu içim herhangi bir şey dedi mi benimki kromozomla alakalı demişti. Ama kese 5. Hafta da kalmış gelişmemiş bebek keseye rağmen çok iyi gelişmişti ama kese oksijensiz bırakıyor falan sığamıyor artık demişti.
Aslanmom1 Czn2105 Kürtajdan sonra gelen patoloji sonucunda herşey normal yazıyodu. Daha sonra bir teste gerek yok dedi doktor ilk gebrliklerde kayıplar olabiliyor dedi fakat tekrar gebelik olursa her ihtimale karşı kan sulandırıcı isticem doktordan
Gorkim Czn2105 yok hiç birşey demedi genetiktir büyük ihtimal her 5 kadından birinde oluyormuş o yüzden herhangi bir araştırma yapmadılar ilk gebelik olduğu için.
Czn2105 Aslanmom1 birebir aynısını söyledi diyebilirim doktorum. Bu kan pıhtılaşması nasıl anlaşılıyor diye düşündüm ama benimki kese 5. Hafta da kaldığı için kanla alakalı değildi sanırım
Dilsay Czn2105 yok canım bugün ağrılarıma dayanamadım soğan suyu içmeye karar verdim ama ondan önce test yapayım çünkü gebelik varsa soğan suyu düşürür 🤷🏼♀️Aşırı silik bir cizgi çıktı umutsuzum yine de adet olucam diyorum🥲🤦🏼♀️
susamsmom Czn2105 Aynen 4 gün var daha. 2-3 gün daha önce olmayan sarı, sulu akıntım oldu ama şu an yok. Bugün de ara ara adet olacakmışım gibi sızlamalarım oluyo, midem de kötü bakalım bekliyoruz 😄
Czn2105 Dilsay ikinci çizgi mi silikti ama daha dört gününüz mü vardı bence olabilir yine de siz dikkat edin
Dilsay Czn2105 Bat 12 nisan kuzum🥲İkinci cizgi aşırı silikti o yüzden umutsuz vaka gibi geliyor bana🤦🏼♀️Hayırlısı bakalım 🤤
Czn2105 Dilsay benim de 16sı ve adetime 8gün var hayalet ikinci çizgiyi gördüm gibi ama çok met değil kamerayla çekince çıkmıyor mesela o yğzden gününü bekleyecem o zaman tekrar test yapacsm