goldumsu Happymomezgi ya ben açlık üzerine şeker biraz kötü oldum fenalık geldi bi ama kesinlikle yaptırılmalı bence. Çünkü gebeliğin ona göre şekillenecek kontrol altında tutulması gereken şekerin olabilir. Burda yaptırmayıp çok pişman oldum diyenleri gördüm açıkcası.
Gudu Happymomezgi Yaptirmani tavsiye ederim. Bebegin ve senin sağlığın için önemli bir durum. Ben 75 ml midem bulunmadan içtim. Sabır gerektiren bir test ama ihmal edip hem kendini hem bebeğini riske atan insanlarin pişmanlığı da dusunuce iyiki yaptırmışım dedim.
iremss Happymomezgi yani yaptırma diyenler, full sağlıklı beslenip şeker ve karbonhidrat tüketmiyosa okey yaptırılmasın ama zaten deli gibi yiyip bunu yaptırma demek biraz saçma zaten sen normal öğünlerde de glikoz tüketiyosn şeker yüklemesi diyince ooo 😅
dfnomr Happymomezgi 24.haftada yaptırdım iki hamileliğimde de doktorum önerdi annemde ve babamda şeker var diye kilo da olduğu için yapmamı onerdi bende yaptırdım canım doktorunu dinle kimseyi dinleme 🤗
1999luanne Ben yaptırılmasini Uygun görüyorm. Fenalasanlar öcü görmüş gibi anlatıyor. Ben fenalasmadm 75mg içtim. Şeker varsa ogrenceksn diyete girceksn şeker erken gebelik riski vs.
Smyye1B 1999luanne Hayatlarında hiç meyveli soda içmemiş gibi diyolar ya o sıvıyı içtim kustum diye 😇 basit Bi meyveli gazlı içecek aslında neden bu kadar korkuyorlar anlamıyorum. 😇
Eminecak 1999luanne fenalaşsaydin sende anlarsin öcüyü çok şükür bir şeyin olmamis. Benim bir haftam zehir oldu
Smyye1B Happymomezgi Evet yaptırdım 75gramlık akşam 9da yemek yemeyi kestim sabah 11de hastanedeydim toplamda 3kere 1er saat arayla kan alındı saat 1de işlem bitti 😇 Tedbir amaçlı yaptırdım Ailemde şeker haslağı var gebeliğim bebeğim riske girmesin diye. 😇 Sonuçlarım iyi çıktı daha rahatım. He olmasaydı Ailemde yinede yaptırırdım
Gudu Happymomezgi 26 haftada yaptirdim. Ailede genetik şeker hastalığı var ise bence kimseyi de dinleme yaptırmaları.
Smyye1B Happymomezgi Eş etkiler mi bilmiyorum da doktorum bana senin Ailende varsa yaptırman iyi olur demişti 😇
iremss Happymomezgi sağlıklı besleniyo açlık toklk kan şekerine bakıp doktor onay veriyosa yapma ama zaten sakınmadan beslenip ailede diyabet riski geçmişi varsa ihmal edilmemeli, 24-28 hafta arası yapılıyo zaten
Smyye1B Happymomezgi 24.cü haftadan sonra yaptırdım Yanlış hatırlamıyorsam 24-28 arası olması lazım. 😇